IT-oplossingen op maat

samenwerken aan de beste maatwerk IT-oplossingen voor jouw businessmodel

wij zijn

Flusso logo def v2 diap RGB.png

Maatwerk IT-oplossingen met de kracht van samenwerken

We houden van maatwerk-oplossingen. Zo kunnen we écht helpen met IT-oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw business-model. Samen werken we stapje voor stapje aan applicaties die het werk in jouw bedrijf handiger, overzichtelijker of sneller maken.

Ontwerp

Samen met jou bedenken we welke IT-oplossingen jouw bedrijf nodig heeft. Onze filosofie: think big, start small. We ontwerpen duurzaam en lange termijn, maar ontwikkelen stapje voor stapje. 

Ontwikkel

Met de koers die we samen uitstippelen als basis, gaan onze developers aan de slag. Ze zijn gedreven door technologie en de behoefte om zinvolle oplossingen te bouwen.

Beheer

Als alles draait, blijven we helpen om alles draaiende te houden. Onze beheer-experts monitoren en updaten je IT-oplossingen, zodat jij altijd in bedrijf blijft. 

Hoe we business-problemen oplossen

Ontdek de oplossingen waarmee we IT of business problemen helpen voorkomen. 

Evolutie in plaats van revolutie

Alles in het tempo van je bedrijf. In de ontwerpfase kijken we eerst wat bruikbaar is in je bestaande IT-omgeving, voordat we nadenken over wat we nieuw bouwen. Bestaande IT-oplossingen die nog (deels) bruikbaar zijn behouden we en we richten ons op verbetering of voortuitgang ten opzichte van de huidige situatie door maatwerk dat aansluit op de huidige systemen en wensen. We zien vaak dat grote delen van bestaande IT-oplossingen nog voor een groot deel aan de verwachtingen voldoen en dat met gerichte integratie, migratie of suppletie maatwerk-oplossingen (toekomstige) wensen kunnen worden gerealiseerd. Zo beweegt de IT van je bedrijf stap voor stap mee met de wensen van de markt en van je medewerkers.

 

Think big, start small

Met technologie is bijna alles mogelijk, maar alles tegelijk aanpakken is niet handig. Natuurlijk weet je waar je over drie, vijf of tien jaar wilt staan met je bedrijf. Je weet welke droom je najaagt en meestal weet je hoe je er komt. Maar Rome wasn't build in a day. Daarom luisteren we graag naar je wensen, plannen of zelfs dromen over de toekomst. We denken met je mee hoe je die ideeën kunt realiseren met IT-oplossingen. Stap voor stap gaan we aan de slag die te realiseren. Dat doen we toekomstbestendig, duurzaam en gedegen. In kleine stadia beginnen we steeds bij de meest urgente uitdagingen en houden we je grote plan scherp voor ogen. 

 

Meer weten over onze oplossingen?

Natuurlijk vertellen we je graag over de mogelijkheden van onze IT-oplossingen. Ook als je een oplossing op deze pagina niet vindt, denken we graag met je mee. Collega Siemen Klaver staat je graag en vrijblijvend te woord. Vertel ons je situatie.

bel met mij bel met me op: +31 (0)33 - 4347680
Siemen Klaver
Siemen kent alle oplossingen van Flusso en adviseert bij de juiste keuzes
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist