ICT bedrijf Amersfoort

ICT bedrijf Amersfoort

Ben je op zoek naar een ICT bedrijf in de regio Amersfoort?

Flusso biedt ICT oplossingen op maat. Hierbij houden we van maatwerk-oplossingen. Zo kunnen we écht helpen met ICT-oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw business-model. Samen werken we stapje voor stapje aan applicaties die het werk in jouw bedrijf uit de regio Amersfoort handiger, overzichtelijker of sneller maken. Ben je dus op zoek naar een ICT bedrijf in Amersfoort die je verder helpt? Flusso biedt ICT oplossingen met de kracht van samenwerken.

Onze diensten

De continuïteit van jouw ICT systemen zijn essentieel. Wij helpen bedrijven met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de ICT infrastructuur, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Als ICT bedrijf in de regio Amersfoort is Flusso de dienstverlener voor Java en Progress maatwerk software.

Flusso is jouw ICT bedrijf in Amersfoort

Flusso biedt niet alleen ICT oplossingen voor bedrijven uit Amersfoort, maar ook uit heel Nederland. Of het nu gaat om een groot of klein bedrijf, wij vertrouwen in de kracht van samenwerken. Met zo’n zestig collega’s werken wij, als ICT bedrijf, vanuit kantoren in Leusden (Utrecht) en Glimmen (Groningen) voor veel diverse zakelijke klanten, waarmee we door de jaren heen een warme band hebben opgebouwd. Ons ICT bedrijf in de regio Amersfoort is opgericht in 2006 door Bert Tukkers en Siemen Klaver. Wij gaan graag met je in gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@flusso.nl of bel +31(0)33-4347680.

 

Onze mensen

Bij Flusso is iedereen consultant. Geen rangen en standen. Gewoon consultant. Gelukkig wel met allemaal hun eigen expertise. We stimuleren elkaar om die persoonlijke expertise te vergroten. Met tijd die ze zelf in vullen voor Research & Development, kunnen collega’s of hele teams naar eigen inzicht en behoefte die expertise vergroten. Maak kennis met een paar van onze collega’s en ontdek wat ze in huis hebben.

 

 

Think big, start small

Met technologie is bijna alles mogelijk, maar alles tegelijk aanpakken is niet handig. Natuurlijk weet je waar je over drie, vijf of tien jaar wilt staan met je bedrijf. Je weet welke droom je najaagt en meestal weet je hoe je er komt. Maar Rome wasn’t build in a day. Daarom luisteren we graag naar je wensen, plannen of zelfs dromen over de toekomst. Flusso, het ICT bedrijf uit de regio Utrecht, denkt met je mee hoe je die ideeën kunt realiseren met IT-oplossingen. Stap voor stap gaan we aan de slag die te realiseren. Dat doen we toekomstbestendig, duurzaam en gedegen. Het is belangrijk dat wij als ICT bedrijf uit de regio Utrecht in kleine stadia beginnen. Hierbij starten we steeds bij de meest urgente uitdagingen en houden je grote plan scherp voor ogen.

Cases

Als ICT bedrijf in de regio Utrecht hebben wij al veel bedrijven en organisaties mogen helpen met IT oplossingen. Diverse projecten zijn onder andere 100WEEKS, ketenintegratie voor HDG,Mobiel Schade Melden, de Reym-app en de Alpe d’HuZes-app. Wil je meer weten over hoe wij als ICT bedrijf uit Utrecht jouw bedrijf kunnen helpen?

Meer weten over onze oplossingen?

Wil jij in contact komen met een ICT bedrijf uit Amersfoort? Natuurlijk vertellen we je graag over de mogelijkheden van onze IT-oplossingen. Ook als je een oplossing op deze pagina niet vindt, denken we graag met je mee. Collega Siemen Klaver staat je graag en vrijblijvend te woord. Vertel ons je situatie.

 

 

Jouw partner in omgeving Amersfoort
    Uitgelichte cases