Outsystems - Flusso

Outsystems

Rapid Application Delivery met Outsystems

Met Outsystems razendsnel nieuwe functionaliteit ontwikkelen bovenop je bestaande IT-omgeving.

Behoud huidige IT

Met OutSystems voegen we een laag toe aan de huidige Progress-omgeving. Gebruikers van software werken op dezelfde voet verder en bestaande bedrijfsprocessen blijven intact.

Snel inspelen op de markt met apps

Ontdek de kracht van apps bovenop je bestaande IT-omgeving. Apps ontsluiten eenvoudig en veilig de data uit je IT-omgeving.

Meer resultaat, minder tijd

Outsystems heeft veel voorkomende handelingen en functies geautomatiseerd. Zo hoeven ze niet steeds opnieuw ‘met de hand’ functionaliteit te bouwen en haal je meer resultaat.

De kracht van apps

Apps zijn de perfecte aanvulling op je huidige IT-omgeving. Telefoons en tablets bieden tal van mogelijkheden om data te verzamelen. Eenvoudig documenten scannen met de camera in de telefoon of zelfs het gebruik van bijvoorbeeld iBeacons is mogelijk met Outsystems. De apps zijn o.a. mogelijk als native-, hybrid en web-apps met responsive design, zonder aanpassing van je huidige omgeving. De verschillen tussen native- en hybride-apps vind je in onze Keuzehulp apps.

 

Rapid Application Delivery

Outsystems is voorzien van een geïntegreerde ontwikkelstraat en versiebeheer. Daarmee is het ontwikkelproces eenvoudig te monitoren. Ontwikkelen, testen en publiceren doen we met één klik op de knop en wijzigingen worden eenvoudig gedocumenteerd. Ook rollbacks in versiebeheer zijn zeer eenvoudig. Outsystems is dus de ideale manier om een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen vanwege de Rapid Application Delivery.

 

Assembleren vs. programmeren

De modules van Outsystems zorgen voor een flinke tijdwinst voor de ontwikkelaar. Veel voorkomende functies, zoals bijvoorbeeld een inlogscherm, hoeven niet steeds opnieuw te worden geprogrammeerd, maar worden – door middel van de modules – geassembleerd en kunnen – eens geschreven – makkelijk worden hergebruikt. Functionaliteit die niet in modules mogelijk is, kan met geprogrammeerde code worden aangevuld.

 

Outsystems bouwen bovenop uw bestaande omgeving

Kan Outsystems functioneren bovenop iedere bestaande omgeving? Ja. Zolang een connectie met de backend mogelijk is, kan de Outsystems-laag praten met je bestaande omgeving. Vanwege onze ervaring met Progress en een groot aantal Progress-klanten, zetten wij Outsystems bijvoorbeeld in bovenop een Progress-omgeving om snel apps of functionaliteit te kunnen ontwikkelen. Maar ook bouwen bovenop: SQL, MySQL en Oracle-omgevingen. Middels REST en/of SOAP API’s kan gecommuniceerd worden met alle omgevingen.

 

Meer weten?

Neem contact met mij op. Na een (telefonische) inventarisatie breng ik je in contact met een consultant die het best past bij je bedrijf.

Tom Oosterwijk Sales & Account manager