Slide background

Over ons

Ontwikkelaar

Flusso is een maatwerk applicatieontwikkelaar en ICT dienstverlener die meedenkt en adviseert over de architectuur van applicaties. Flusso ontwerpt, ontwikkelt en verbetert maatwerkapplicaties en zorgt door middel van integratieoplossingen voor een optimale samenwerking tussen IT oplossingen.

Partnerschap

Flusso is in staat om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, de impact op uw bestaande systemen te beoordelen en de vertaling te maken naar uw ICT omgeving.  Kostenbewust en met zorg voor continuïteit. Daarmee is Flusso niet zomaar een automatiseerder, maar een organisatie die met u mee onderneemt.

Open

Flusso richt zich op een open en eerlijke samenwerking. Wij streven een cultuur na die gericht is op transparantie en het delen van kennis. “Verder kijken dan strikt noodzakelijk is en samen succesvol zijn”, daar gaan we voor.


ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!

Onze cultuur


De cultuur van Flusso is onze kracht; een open en eerlijke manier werken aan de voortdurende ontwikkeling van iedereen afzonderlijk en het bedrijf als geheel.
De moed hebben om kennis te delen met je collega’s, vragen durven te stellen en samenwerken op basis van gelijkwaardigheid; dat zijn de elementen van Flusso. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen tot meer in staat zijn als ze zich in een flow bevinden, uitgedaagd worden en iedere keer weer kunnen leren.

Samen werken staat centraal. In onze maandelijkse meeting bespreken we de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Afwisselend verzorgen we een technisch element of een sociaal element. Twee maal per jaar gaan we met zijn allen erop uit. Met zijn allen betekent dat we het ook leuk vinden als partners meegaan. Daarnaast zijn er diverse informele initiatieven zoals mountainbiken, golfclinics, lan-party’s of kiten, die door de medewerkers zelf worden geregeld. Ook voor kennisuitwisseling bestaan er diverse mogelijkheden: mindflow sessies over onderwerpen waar iedereen mee te maken krijgt en waarbij kennisdeling voorop staat. Denk daarbij aan onderwerpen als OO/UML, OpenSource integratie en security van webapplicaties.

Door de kleine groep ken je elkaar goed en houd je de lijnen kort. De groep is hecht en de goede samenwerking en sfeer zijn voor mij heel belangrijk

jandouwe

We willen geen lagen. Ik ben dan wel projectleider, maar op mijn visitekaartje staat gewoon consultant, trouwens, op mijn salarisstrook ook!

johan

Ik krijg het vertrouwen en wordt niet lastig gevallen met hiërarchie en politiek. Doordat Flusso echt met haar medewerkers bezig is, voel ik me gezien en gewaardeerd.

maarten

Er zijn genoeg redenen om met Flusso samen te willen werken...

Initiatiefnemers


Bert Tukkers

“Bij veel organisaties heb ik gemerkt dat er onzorgvuldig met het grootste kapitaal, de mensen, wordt omgesprongen. Onze filosofie is ‘samen succesvol zijn’ wat betekent dat we samen zorgen voor de successen, maar ook samen de problemen oplossen”. Bert is vanaf 1983 actief in de ICT. Hij heeft de functie vervuld van programmeur tot projectleider en van interimmanager tot business unitmanager bij zowel Progress als Microsoft bedrijven. Bert is tevens voorzitter van de Progress User Group.


Siemen Klaver

“Een open en eerlijke houding levert op de lange termijn altijd meer voordelen op. Werken vanuit kansen in plaats vanuit angst is hierbij erg belangrijk. Wat daarbij heel belangrijk is, is vertrouwen in mensen! Door samen te werken bereik je veel meer, daarom ook ons motto: ‘Samen succesvol zijn’. Dat is ook mijn doel met Flusso.” Siemen is sinds 1995 werkzaam in de ICT, van account manager tot commercieel directeur bij Progress-, Java-, Oracle- en Open Source-bedrijven.

Werken bij Flusso


Flusso is een dynamisch bedrijf dat zich richt op dienstverlening op het gebied van bestaande en nieuwe technologie. Flusso werkt voornamelijk voor middelgrote organisaties op basis van projecten, detachering en beheerovereenkomsten. Steeds vaker worden wij ook betrokken in het voortraject en geven we advies over de architectuur en de beste oplossingen.
De werkzaamheden vinden plaats bij onze klanten of op ons prachtige kantoor in een verbouwde boerderij in Leusden. Flusso richt zich op een open en eerlijke samenwerking. Wij streven een cultuur na die gericht is op transparantie en het delen van kennis. “Verder kijken dan strikt noodzakelijk is en samen succesvol zijn”, daar gaan we voor. Wij besteden veel aandacht aan sfeer, begeleiding, zelfontplooiing en opleiding. Naast ons werk is er veel gelegenheid voor informeel contact en diverse activiteiten. Komt gerust eens langs, wij stellen ons graag aan u voor.

Vacatures

We zoeken per direct:

Medior Java Developer (fulltime)

Progress developers

Flusso is altijd op zoek naar ZZP-ers voor Progress opdrachten. Interesse? Stuur een mail naar info@flusso.nl met je CV of bel om een afspraak te maken.Er zijn genoeg redenen om bij Flusso te willen werken