Progress web app OpenEdge modernisatie

Progress OpenEdge modernisatie

Progress OpenEdge web app moderniseren

Maak je web app klaar voor de toekomst met Progress OpenEdge-modernisatie

Progress web apps

Met apps, web-interfaces of webservices maak je jouw Progress OpenEdge-applicatie helemaal van deze tijd.

Actuele Progress OpenEdge kennis

Onze kennis en ervaring over modernisatie van Progress web app is actueel en breed. De ontwikkelingen in de markt gaan snel en daarom is waarborging van kennis belangrijk.

Makkelijk integreren

We koppelen verschillende applicaties, databases of (web-)services steeds vaker. Dat is mogelijk met Progressweb apps. Door onze ervaring met bijvoorbeeld Outsystems en Keycloak.

Eerst de SmartComponentLibrary

We gaan niet het wiel opnieuw voor je uitvinden. De SmartComponentLibrary is een actief en modern Progress OpenEdge-framework dat veel als basis voor modernisatie van Progress OpenEdge-omgevingen wordt gebruikt. Het bevat hedendaagse standaard-componenten, zodat we snel en gestructureerd software kunnen moderniseren met een bewezen betrouwbaar framework.

 

Tot uw (web-)service

We krijgen regelmatig de vraag van klanten om een ontsluiting van data uit een bestaande Progress web app te verzorgen. We kunnen bijvoorbeeld medewerkers in een webportal (intern) of klanten en leveranciers (extern) direct laten communiceren met uw huidige applicatie. Die ontsluiting met webservices biedt mogelijkheden zoals realtime voorraden opvragen, nieuwe verkooporders aanmaken, enz. Met de webservices zorgen we dat je precies kunt wat je in deze tijd verlangt van je IT-omgeving.

 

Moderne interfaces

Draait je Progress web app nog met een GUI- (graphical user-interface) of zelfs een CHUI (character based user-interface)? Wees gerust, dat komen we nog heel vaak tegen. Veel van die interfaces functioneren goed door de jaren heen. Waarom zou je die dan moderniseren? Van de meeste oudere interfaces verwachten de gebruikers soms meer functionaliteit. Die vraag om gebruiksgemak of extra functionaliteit is een goed moment om over te stappen naar hedendaagse user-interfaces. Met behulp van o.a. Angular en NativeScript maken we moderne portals, web-interfaces en apps. Meer info over apps vind je hier.

 

Snel bovenop je Progress OpenEdge-applicatie

Wil je snel en effectief nieuwe functionaliteit ontwikkelen met behoud van je web app? Dat doen wij met Outsystems. Outsystems legt een soort laag bovenop je huidige applicatie en dat biedt de mogelijkheden om heel snel moderne functionaliteit te ontwikkelen, zonder dat je huidige applicaties worden aangepast. Outsystems bovenop Progress OpenEdge is interessant om snel tijdelijke functionaliteit te ontwikkelen. Meer over de mogelijkheden van Outsystems lees je hier.

Progress OpenEdge

Vertel me meer over je applicatie en hoe we kunnen helpen met Progress OpenEdge werkzaamheden.

Harold Schuur Sales & Account manager