IAM: flexibiliteit met digitale veiligheid

IT krachtsessie

IT krachtsessie | 9 mei in Leusden | Keycloak IAM

Keycloak voor Identity and Access Management (IAM)

Wachtwoord policies die (zwaar) verouderd zijn, een enorme last aan beheersbaarheid van gebruikers, rollen en rechten & het ongemak van steeds opnieuw moeten inloggen bij applicaties van eenzelfde dienst of organisatie. Enkele praktijkvoorbeelden die wij in de afgelopen jaren zijn tegen gekomen en waar wij met Keycloak het antwoord op hadden.

Wil je meer weten over Identity & Access Management (IAM) en Keycloak? Kom dan naar het gratis IAM-evenement in Leusden op de locatie van Flusso.

 

Ontdek de IAM mogelijkheden tijdens het evenement

  • Onze expert Maarten aan het woord over o.a. Zero trust, Single Sign On en User Federation (eHerkenning)
  • Koppelen van (bijvoorbeeld Progress) omgevingen op Keycloak
  • Klant Sportvisserij Nederland die je meeneemt in de IAM (met ruim 300.000 gebruikers) reis. Ze lichten toe hoe Keycloak daar een essentiële rol in heeft gespeeld.

“Kennisdeling is een belangrijk aspect van onze bedrijfscultuur. Het stelt ons in staat om als team beter en sneller te werken en klanten beter van dienst te zijn. Daarom openen we op 9 mei onze deuren en delen we alles rondom Keycloak!” 

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Dit evenement is bedoeld voor IT-professionals, programmeurs en andere geïnteresseerden die meer willen weten over IAM Keycloak en de nieuwste IAM-trends. Ben jij erbij op 9 mei? Meld je direct aan!

Leer van een autoriteit en een relevante klantcase

Tijdens het IAM-evenement zullen onze experts de nieuwste trends op het gebied van IAM presenteren en zal een relevante klantcase worden besproken. Daarnaast zal een autoriteit op het gebied van IAM spreken over zijn ervaringen en expertise op dit gebied.

Ruimte om te borrelen en te netwerken

Na afloop van het evenement is er ruimte om te netwerken onder het genot van een drankje. Dit is een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere professionals en om nieuwe contacten te leggen. Ook staat het team van Flusso voor je klaar om mee te denken over relevante Keycloak vraagstukken. 

Meld je nu aan voor het IAM-evenement!

Wacht niet te lang en meld je nu aan voor het IAM-evenement in Leusden. Ontdek hoe je IAM Keycloak kunt gebruiken om de veiligheid van jouw organisatie te waarborgen en ontdek de mogelijkheden van IAM. 

Meld je aan via het formulier! 

Of lees vast meer over Keycloak

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Vanaf 14.00 uur ben je van harte welkom in onze kantoorboerderij in Leusden op de Hamersveldseweg 126. Rond 17.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

Ben jij erbij op 9 mei?

    Meer lezen over IAM?

    Meer weten over de IT krachtsessies?