06 okt. 2017

“Wild” avondje tijdens Relatiediner 2017

De geur van warm vlees, verse kruiden en zoete desserts trok donderdag weer door ons kantoorpand aan de Hamersveldseweg in Leusden. Jaarlijks bouwen we het pand om tot één grote keuken waarin we samen met onze relaties koken. Ja, je leest het goed: “Samen met onze relaties”, want iedereen steekt de handen uit de mouwen om samen een vijfgangendiner op tafel te krijgen. Kortom, donderdag was het weer één groot feest tijdens het Flusso Relatiediner. Bekijk hier de impressie.x
door: Siemen Klaver
Siemen is commercieel directeur van Flusso.
Generic placeholder image

Wild voert de boventoon

Het thema van de avond is ‘wild’. Op ons buitenterras ontstond een heuse pop-up poulier en overal lagen versgejaagde dieren. Onder begeleiding van experts konden de gasten leren om zelf het vlees te plukken, fileren en bereiden. Van de herten uit de Schotse Hooglanden en wilde eend uit de Veluwe bleef weinig over, behalve natuurlijk de mooi gesneden mootjes vlees op het warme vuur.

 

Leren koken van een pro

Vijftig man in één grote keuken moet in goede banen worden geleid. Dat vergt voorbereiding en ervaring. Gelukkig kregen we chef-kok Ruud Jansen weer zo ver om de culinaire organisatie van de avond op zich te nemen. Met succes, want alles werd ruim op tijd uitgeserveerd en smaakte (al zeggen we het zelf) verrukkelijk! Twee belangrijke punten die de gezellige en ongedwongen sfeer van de hele avond ontzettend ten goede kwamen.

 

Toetje door Masterchef Hilde

“Toetje” is wat oneerbiedig voor het verrukkelijk gevulde bord van het nagerecht, waarbij peer de boventoon voerde. Niemand minder dan winnares van het tv-programma Masterchef Hilde van Maanen sloofde zich letterlijk en figuurlijk uit om de gasten (en dus koks) de culinaire hoogstandjes van het dessert aan te bieden. Zelden kreeg het nagerecht zo’n aandacht als tijdens deze editie van het Relatiediner. De kers op de taart… of zullen we zeggen: “de peer op de avond” ;-)

 

Alle gerechten op een rij

Een impressie van de avond vind je in de beeldgalerij onderaan de pagina. Loopt het water je in de mond bij het zien van die heerlijke gerechten? Dan moet je zeker verder lezen, want alle recepten van de avond zijn hier terug te vinden. Wil je alle recepten van de hele avond in één document? Klik hier: Recepten-Relatiediner-2017-alle-recepten.pdf

Meer weten over ons?

Wil je meer weten over ons Relatiediner of ons bedrijf? Laat een bericht achter of bel zelf, want ik vertel je graag meer. 

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
door: Siemen Klaver
Siemen is commercieel directeur van Flusso.
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist