13 jun. 2019

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op onze nieuwe site! Flusso.nl heeft niet alleen een nieuw jasje, maar ook een nieuwe inhoud. Natuurlijk kun je op deze site vinden wat we aan diensten en oplossingen aanbieden, maar we proberen ons ook vooral aan je voor te stellen. We laten je zien met welke mensen we iedere dag business problemen vertalen naar IT-oplossingen. Op deze pagina geven we je een kleine rondleiding op de nieuwe site en lees je meer over de gedachte achter de nieuwe slogan en huisstijl: de kracht van samenwerken.
door: Bas
Bas is marketeer bij Flusso
Generic placeholder image

Van problemen naar IT-oplossingen

Op onze nieuwe site leggen we de focus op IT-oplossingen die business problemen van onze klanten verhelpen. Technische ontwikkelingen houden we nauwlettend in de gaten, maar uiteindelijk draait het voor onze klanten om de oplossing die we bieden. Geen klant is hetzelfde, dus geen oplossing is hetzelfde. Daarom maken we software op maat.

Soms zitten we met klanten om tafel die technisch net zo op de hoogte zijn als wij. Soms zitten we met klanten om tafel die technisch minder een idee hebben wat er mogelijk is. In beide gevallen helpen we met IT-oplossingen. We gebruiken daarvoor bewezen en actuele technologie, we leggen die uit aan onze klant en we adviseren op basis van persoonlijke wensen. Vandaar dat je op onze site altijd duidelijk en bondig krijgt uitgelegd, wat we met een IT-oplossing voor je kunnen betekenen. De meest voorkomende oplossingen vind je hier op onze nieuwe site. 

Wil je weten met welke technolgie we oplossingen realiseren, neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. We leggen dat graag persoonlijk, helder en uitgebreid aan je uit. 

 

Ontwikkelingen delen

In onze blog vind je alle ontwikkelingen die we graag met je delen. Natuurlijk zijn dat ontwikkelingen in ons bedrijf op technisch en zakelijk vlak, maar je zult ook berichten vinden over de menselijke kant van ons bedrijf. Activiteiten of evenementen die klanten, partners en onze medewerkers ondernemen. Helpen en samenwerken zit niet alleen in onze diensten en oplossingen. Met regelmaat helpen onze medewerkers ook graag anderen zonder er zelf een belang bij te hebben. 

 

De kracht van samenwerken

Eerlijk is eerlijk, het klinkt misschien wat zweverig, maar het is precies wat het is. Samenwerken staat centraal in ons bedrijf. Niet alleen met elkaar, maar ook én vooral met onze klanten, partners en leveranciers. Juist over de menselijke kant van ons bedrijf horen we vaak positieve geluiden. Pragmatisch, benaderbaar en menselijk. Niet alleen van medewerkers, maar ook van klanten. Die uitstraling willen we meenemen in onze huisstijl en slogan. Op de Over ons-pagina leer je een aantal collega's persoon kennen en vind je de filosofie achter de nieuwe slogan en hoe we die vertalen naar IT-oplossingen. 

 

Meer weten over ons?

We vinden het leuk om met je in contact te komen, wanneer je vragen, ideëen of problemen hebt. Laat hieronder eenvoudig een bericht achter of bel direct. 

bel met mij bel met me op: +31 (0)33 - 4347680
door: Bas
Bas is marketeer bij Flusso
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist