04 okt. 2019

Relatiediner maakt van kantoor een Grand Café

Een jaarlijks terugkerend fenomeen voor onze relaties is het Flusso Relatiediner. Ook dit jaar is de eerste donderdag van oktober het kantoor in Leusden omgebouwd tot Grand Café, verspreiden de heerlijke geuren van vers gekookt eten zich in en rond ons pand en verzamelen alle relaties - waar we iedere dag fanatiek mee samenwerken - zich bij ons. Lees alles over het Relatiediner 2019.
door: Siemen Klaver
Generic placeholder image

Nieuwe aanpak

In vergelijking met vorige jaren is de opzet van het Relatiediner iets veranderd. Traditiegetrouw vroegen we de relaties zelf de handen uit de mouwen te steken om onder begeleiding van ervaren koks een culinair diner te bereiden. Naarmate onze klantenkring groeide de laatste jaren, werd dit concept steeds minder goed uitvoerbaar. Daarom is gekozen voor een iets minder arbeidsintensieve variant van het Relatiediner: een Grand Café. In een minder formele sfeer dan voorheen, werd het kantoor in Leusden in no-time omgebouwd tot culinair Franse kroeg.

 

Relatiediner 2019

 

Wel de handen uit de mouwen

De spreekwoordelijke handen van onze relaties gingen toch echt uit de mouwen. In een ongedwongen setting doorlopen onze klanten een vol en boeiend programma. Zo was er o.a. vermaak met de pubquiz en een inspirerende bijdrage van spreker Ben van den Burg over flow. Tijdens de pubquiz vormden onze relaties groepjes, waarmee ze door samenwerken op de prijzen konden jagen. 

 

Relatiediner 2019
Relatiediner 2019

 

Culinaire kroeg-recepten

Onze klanten hoefden niet meer zelf te koken dit jaar, maar de kok van het Relatie-diner blijft wel onveranderd Ruud Jansen. Samen met zijn team verzorgde hij een upgrade van de kroeg-hapjes en recepten, met o.a. op de menukaart: pannenkoeken met Peking-eend, bitterballen van Affligem-bier, shoarma van wildzwijn en surf en turf van gegrilde ossenhaas met geroosterde gamba. Aangevuld met smaakvolle wijnen en speciaalbieren, was de avond opnieuw van een culinair hoog niveau. 

 

De beelden van de avond vind je hieronder.