27 jun. 2016

Geslaagde Outsystems partnerdag in Leusden

Stipt om half negen druppelen de eerste bekers met verse koffie vol. Binnen staan grote schalen met ontbijtkoek en verse jus d’orange klaar. In onze verbouwde boerderij ontvangen we zo’n veertig Outsystems partners voor de tweede InStep partnermeeting van Outsystems. Een evenement waarbij de nieuwe ontwikkelingen rond OutSystems en het partnernetwerk periodiek worden toegelicht en partners onderling kennis en ervaring uitwisselen.
door: René
René is één van onze certified Outsystems-developers
Generic placeholder image

Ondanks dreigende berichten over het weer, blijft de zware regen en het onweer ons bespaard waardoor we gebruik kunnen maken van ruimte rondom ons pand. Na de eerste koffie zitten alle deelnemers om 9.00 uur klaar om te beginnen. Flusso krijgt de tijd om zich als gastheer voor te stellen en toe te lichten op welke manier wij Outsystems inzetten. Daarna trapt Outsystems af met updates en ontwikkelingen uit de markt. Waardevolle informatie voor de partners om hun marktkansen te vergroten.

 

Na de koffiebreak wordt Versie 10 van het Outsystems platform toegelicht en wordt een door één van de partners ontwikkelde applicatie getoond. De morgen sluiten we af met de mogelijkheid tot netwerken, onder het genot van een Italiaanse buffetlunch met smoothies en verse fruitspiesjes. We kijken terug op een geslaagde partnerdag! Bekijk onderstaande fotoreportage om de sfeer te proeven.

 

Mogelijkheden van Outsystems ontdekken?

De middag in beeld

 

Meer weten over Outsystems?

Vertel me wat je wilt weten over de mogelijkheden van Outsystems en ik neem snel en vrijblijvend contact met je op.

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
door: René
René is één van onze certified Outsystems-developers
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist