10 okt. 2016

Flusso is Hollandse tint op EMEA PUG Challenge 2016

Nederland was dit jaar gastheer voor de jaarlijkse EMEA PUG (Progress User Group) Challenge. In het Noordwijkse Huis ter Duin werden zo’n vijfhonderd deelnemers aan de driedaagse conferentie ontvangen. Voor Flusso reden om deze editie uit te pakken met een Hollands thema.
door: Bert Tukkers
Bert komt van origine uit de Progress-wereld en is nu directeur van Flusso
Generic placeholder image

Wooden shoes from Holland

De meest aantrekkelijke Nederlandse getinte activiteit op onze beursstand was met stipt klompenmaker Jos ten Hove. De inwoner van klompendorp Enter mag zich één van de beste ambachtslieden in zijn vakgebied noemen, omdat hij op het NK klompmaken vierde werd. Reden voor ons hem uit te nodigen om op onze stand live een stel klompen te maken. Hakkend met bijlen, draaiend met boren en omringd door verse houtsnippers, trok dat nogal wat bekijks. Niet alleen van buitenlandse gasten trouwens. Deelnemers van de EMEA PUG Challenge konden de set klompen winnen door hun visitekaartje in te leveren. Geloot uit alle deelnemers kwam het visitekaartje van de Amerikaanse Rebecca Marie Murison als winnaar uit de bus.

 

Tulpen uit Ams… euh Noordwijk

Verder kozen wij voor een populair exportproduct uit Nederland: tulpen. De paars gekleurde ‘Purple Dream’-tulpenbol werd de deelnemers aangeboden als souvenir van Nederlandse bodem. Verpakt in een “Delftsblauw” doosje gingen ze als zoete broodjes over onze (beurs-)toonbank. Aan de deelnemers is gevraagd een foto te maken van het groeiproces. Uiteraard verwachten we daar in het voorjaar de eerste beelden van.

 

Handgeschreven kaarten aan dierbaren

Het valt niet mee voor de deelnemers van de EMEA PUG Challenge, om ver van huis en familie te zijn. Nee, ze hadden het zwaar. Een luxe hotel, heerlijk eten en sterkte presentaties van specialisten uit hun vakgebied, zorgen er toch al snel voor dat je heimwee krijgt naar je dierbaren… Zonder gekheid nu. Nou viel de heimwee wel mee, maar toch was Flusso’s kaartenactie opnieuw een succes. Net als vorig jaar in Kopenhagen, konden de deelnemers van de conferentie kosteloos hun dierbaren een handgeschreven kaart sturen. Met alle dagen een volle brievenbus in Noordwijk, hopen we dat Pieter Post alle kaarten keurig heeft kunnen afleveren afgelopen weekend. Zie hier de statistieken:

 

Presentaties consultants goed bezocht

Natuurlijk waren we niet alleen op de beurs aanwezig om de voor de Nederlandse tint te zorgen. Flusso heeft zich wederom inhoudelijk op de kaart weten te zetten door twee goed bezochte presentaties te verzorgen. Consultants Bronco, Roel en Joost gaven tekst en uitleg over het bouwen van een app met NativeScript en de implementatie van Continuous Integration / Continuous Delivery in IT-organisaties.

Volgend jaar zal de EMEA PUG Challenge in Praag zijn. Daar zullen we als grote speler in de Nederlandse Progress-markt wederom aanwezig zijn natuurlijk. Meer informatie over ons specialisme vind je op de volgende oplossingen-pagina's:

Meer weten over Progress?

Of over één van onze presentaties op deze PUG, waaronder CI/CD. Neem vrijblijvend contact met me op en we staan je snel te woord. 

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
Bert Tukkers
Bert komt van origine uit de Progress-wereld en is nu directeur van Flusso
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist