Slide background

Maatwerk

Het bouwen van maatwerksoftware is dè specialiteit van Flusso. Op basis van Java en Open Source bouwen wij passende oplossingen, die naadloos samenwerken met je bestaande systemen èn voorbereid zijn op toekomstige veranderingen.

'Think big, start small'

Groot denken maar pragmatisch beginnen: dat is Flusso. Vanuit een gedegen architectuur ontwikkelen wij oplossingen die flexibel worden opgebouwd zodat deze, zowel nu als in de toekomst, vóór je blijven werken. Open standaarden en open source zijn daarbij de fundamenten.

Tools

Op veel vlakken heeft Flusso zijn Java-expertise opgebouwd: J2EE, JBoss, ESB (oa Servicemix), BRMS (oa Drools), BPM, Hybernate, Seam, Spring, Apache,Hudson, Jenkins, Sonar, Nexus, Maven, Ant, SVN, MySQL, MariaDB, Tomcat, PhoneGap, Node.js, Zabbix. Staat je framework er niet tussen? Neemt contact op!


Contact

Als je onderstaand formulier invult, neemt één van onze collega’s zo spoedig mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!

ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!


Wij hebben Java-applicaties gebouwd voor

Testimonials

Wat opdrachtgevers over onze Java-werkzaamheden zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Flusso is een fijn team van mensen. Geen suits maar hardwerkende consultants die de juiste technologische bagage hebben!

Ik wil ook Java-expertise van Flusso