Verouderde applicatieserver vernieuwen

Future-proof je bedrijfsapplicatie migreren in het tempo dat bij je bedrijf past

wij zijn

Flusso logo def v2 diap RGB.png

Draait de applicatie in je bedrijf nog op JBoss, WebSphere, Weblogic of Tomcat? Dan wordt het in veel gevallen tijd voor vernieuwing van je applicatieserver. Grote kans dat je daarom op deze pagina kijkt. Je bent niet de enige, want we helpen regelmatig klanten met zulke migraties.

 

WildflySpring of SpringBoot

Serverless, in Docker of in combinatie met Angular

Flusso helpt met het vernieuwen van verouderde applicatieservers. Waarschijnlijk is nieuwe functionaliteit in je applicatie ontwikkelen moeilijk, is de kennis over de technieken die je applicatie gebruikt in je bedrijf verdampt of loop je aan tegen de peperdure extended life support. Geloof ons, we zien dit bij veel bedrijven.

 

Applicatieserver klaar voor de toekomst

Een verouderde applicatieserver migreren of herbouwen bij Flusso begint met een een verkennend gesprek waarin we samen de huidige situatie in je bedrijf inventariseren. Daarna bedenken we samen hoe je stapsgewijs je applicatieserver kunt vernieuwen. Soms betekent dit herbouw en soms kunnen we migreren naar een nieuwe versie. We helpen je kiezen met de optie die het beste aansluit bij jouw wensen en budget.

 

Samenwerken aan de applicatieserver van je bedrijf

Als je met ons samenwerkt de applicatieserver van je bedrijf te migreren, kun je o.a. het volgende van ons verwachten:

  • We migreren of herbouwen naar Spring of SpringBoot (indien gewenst serverless of in Docker). Liever van of naar Wildfly migreren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.  
  • Flusso doet niet aan vendor lock-in, dus je blijft altijd eigenaar van je eigen applicatie en je kunt op elk moment van ons af ;-)
  • Jij bepaalt het tempo van het project. Wordt het kleine stapjes of grote sprongen? In één keer over of gefaseerd migreren. De keuze is aan jou. We zorgen dat het project aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van je bedrijf. 
  • De front-end van je applicatie kunnen we in hetzelfde project vernieuwen naar bijvoorbeeld Angular (Material Design). 

Meer over onze werkwijze te weten komen? Bekijk deze pagina over de kracht van samenwerken

 

Hoe kunnen we helpen?

Is je bedrijf toe aan het vernieuwen van de applicatieserver? Ik breng je in contact met onze migratie-consultants voor een vrijblijvend gesprek. 

bel met mij bel met me op: +31 (0)33 - 4347680
Siemen Klaver
Siemen kent alle oplossingen van Flusso en brengt je in contact met de juiste applicatie-consultant
Generic placeholder image
Vereist
Vereist