Software Development Security

IT krachtsessie

IT krachtsessie | 13 juni in Leusden | Software Development Security

Software Development Security

Iedereen snapt dat je veilig moet ontwikkelen, maar wat betekent dat nou in de praktijk?
Het begint met een programmeur die goede/veilige code schrijft maar voordat de code ergens draait volgen er nog vele stappen die invloed hebben op de kwaliteit en betrouwbaarheid hiervan.

Voor het behalen van het ISO 27001 certificaat hebben we bij Flusso verschillende documenten geschreven, waaronder ook het “Beleid voor veilig ontwikkelen”. De opgedane kennis tijdens het beschrijven van dit beleid zijn we bereid om met je te delen. Tijdens deze IT-kracht sessie Software Development Security gaan wij dieper in op bekende en onbekende gevaren. Binnen software development behandelen we praktijkvoorbeelden maar tevens besteden we ook veel aandacht aan de minder bekende gevaren én de oplossingen ervan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

  • Statische code analyse tools
  • Periodieke Third party software controle
  • Versie beheer (Up to date blijven)
  • Herhaalbare builds (Single source of truth)

“Kennisdeling is een belangrijk aspect van onze bedrijfscultuur. Het stelt ons in staat om als team beter en sneller te werken en klanten beter van dienst te zijn. Daarom openen we op 13 juni onze deuren en delen we alles rondom Software Development Security!” 

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Dit evenement is bedoeld voor IT-managers, Projectleiders, Programmeurs en andere geïnteresseerden die meer willen weten over Software Development Security. Ben jij erbij op donderdag 13 juni, vanaf 14 uur? Meld je direct aan!

Ruimte om te borrelen en te netwerken

Na afloop van het evenement is er ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Dit is een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere professionals en om nieuwe contacten te leggen. 

Meld je nu aan voor het Software Development Security-evenement!

Wacht niet te lang en meld je nu aan voor het Security-evenement in Leusden. 

Meld je aan via het formulier! 

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Op de dag van de IT krachtsessie ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom in onze kantoorboerderij in Leusden op de Hamersveldseweg 126. Rond 17.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

Ben jij erbij op donderdag 13 juni?

    Meer weten over de IT krachtsessies?