Observability: anticiperen in plaats van reageren

IT krachtsessie

IT krachtsessie | 23 november in Leusden | Observability

Observability

Het is vanaf de buitenkant niet altijd te zien wat de (interne) prestaties van je systemen zijn. Observability maakt dat inzichtelijk en stelt je in staat om preventief te acteren in plaats van pas te kunnen reageren, wanneer het eigenlijk al te laat is.

Ontdek verschillende Observability mogelijkheden tijdens dit evenement

  • Onze expert Lars vertelt over de 3 pijlers van Observability: Metrics, Logging en Tracing
  • Onze expert Bronco belicht Observability voor systemen met OpenEdge
  • Krijg inzicht in meerdere klantcases; hoe helpt dit de organisaties

“Kennisdeling is een belangrijk aspect van onze bedrijfscultuur. Het stelt ons in staat om als team beter en sneller te werken en klanten beter van dienst te zijn. Daarom openen we op 23 november onze deuren en delen we alles rondom Observability!” 

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Dit evenement is bedoeld voor IT-professionals, beheerders, programmeurs en andere geïnteresseerden die meer willen weten over Observability. Ben jij erbij op 23 november? Meld je direct aan!

Leer van onze experts en relevante klantcases

Tijdens het Observability-evenement zullen onze experts je bijpraten over de Metrics, Logging en Tracing met Observability. Met behulp van praktische voorbeelden in Zabbix en Elasticsearch kijken we hoe dit ingericht kan worden. Voor OpenEdge kijken we wat de mogelijkheden zijn om onder andere databases en AppServers te instrumenteren. Naast de door Progress geleverde tooling kijken we naar hoe b.v. FluentBit en OpenTelemetry, eventueel in combinatie met de ABL, gebruikt kunnen worden om een meer inhoudelijk beeld te krijgen wat er zich afspeelt binnen de applicatie. Afhankelijk van de wensen kan dit puur technische informatie zijn, maar ook meer functionele zaken.  En natuurlijk hebben we ook een aantal interessante klantcases die we graag met je delen.

Ruimte om te borrelen en te netwerken

Na afloop van het evenement is er ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Dit is een uitgelezen kans om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere professionals en om nieuwe contacten te leggen. Ook staat het team van Flusso voor je klaar om mee te denken over relevante Observability oplossingen. 

Meld je nu aan voor het Observability-evenement!

Wacht niet te lang en meld je nu aan voor het Observability-evenement in Leusden. Ontdek hoe je Observability kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen over de (interne) prestaties van je systemen en leer meer over de drie containerbegrippen : Metrics, Logging en Tracing

Meld je aan via het formulier! 

Of lees vast meer over Observability

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Op de dag van de IT krachtsessie ben je vanaf 14.00 uur van harte welkom in onze kantoorboerderij in Leusden op de Hamersveldseweg 126. Rond 17.00 uur sluiten we af met een hapje en een drankje.

Ben jij erbij op 23 november?

    Meer lezen over Observability?

    Meer weten over de IT krachtsessies?