Progress expertise

Jarenlange Progress expertise van Flusso

Onze Progress Quickscan helpt je snel verder met een helder advies van onze Progress-experts.

Snel duidelijkheid met Progress-expertise van Flusso.

Quick is echt snel

Onze Progress-Quickscan legt zo snel mogelijk de vinger op de zere plek met een concreet advies of een pragmatische oplossing. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat de oplossing is om je business optimaal in de lucht te houden. Op aanvragen reageren we binnen één werkdag en quickscans hebben meestal een duur variërend van twee uur tot drie dagen. Bij de aanvraag van een quickscan hoor je meteen hoe lang we bezig zijn.

Zit nergens aan vast

Je bent snel weer op weg met de Progress-quickscan door de hulp van één van onze Progress-experts. Onze oplossingen en adviezen zijn duidelijk, eerlijk en vrijblijvend. We willen zo snel mogelijk aan jouw vraag voldoen en zullen altijd streven naar behoud van je bestaande IT-omgeving. Heb je aan ons advies voldoende? Dan zit je natuurlijk nergens aan vast.

Jarenlange ervaring

Flusso is al jaren actief in de Progress-markt. De helft van onze collega’s is Progress-expert, met een gemiddelde werkervaring met Progress van 18 jaar per persoon. We hebben dus veel vraagstukken rondom Progress gezien en verholpen. We kunnen overweg met de oudere omgevingen van Progress omgevingen (Character Based of  GUI) en natuurlijk de nieuwste Progress versies en de mogelijkheden van deze nieuwste versies. Met al die ervaring helpen we jou snel en duidelijk.

Onze jarenlange expertise in de Progress-markt blijkt waardevol voor veel bedrijven die vragen of problemen hebben. Regelmatig krijgen we aanvragen voor een Quickscan met problemen of vraagstukken die we vaker hebben gezien. Stop dus met zoeken en besteed je tijd beter. We helpen namelijk met advies en - als je dat wilt - met een oplossing. Dit zijn een aantal voorbeelden van quickscan die we veel doen:

 

Waarborg continuïteit

De applicaties van je bedrijf zijn up and running. Alleen veel klanten vragen zich af: blijft dat ook zo bij calamiteiten of andere onvoorziene omstandigheden? In de quickscan adviseren we vaak over betrouwbare back-up-oplossingen, de support en upgrade van je huidige Progress-versie of migratievraagstukken.

 

Performance-problemen

Wachten op je systeem zorgt voor kostbaar tijdverlies en vooral frustratie van de gebruikers. Veel voorkomende performance-problemen die we in de quickscan tegenkomen zijn trage applicaties, systemen die steeds langzamer worden, jobs die steeds meer tijd nodig hebben of lange wachttijden voor gebruikers van de applicatie.

 

Database-tuning

Van de backend van je systemen zie je meestal weinig. Het is de motor van je IT-omgeving. In de database-tuning quickscan brengen we de configuratie van je database in kaart. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld de scatterfactor, database-parameters of schema aera-indeling. Snap je nou niks van deze termen? Geen probleem, wij wel en ze zijn belangrijk voor de prestatie van je database. Natuurlijk leggen we ze duidelijk en rustig aan je uit.

 

Advies voor modernisering

Onze wereld digitaliseert steeds sneller. Dat vraagt waarschijnlijk ook meer modernisering van jouw systemen of een update van je Progress-versie. Door de snelle veranderingen en groei aan opties, is een overzichtelijke oplossing realiseren soms moeilijk. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van web-services, web-ontsluiting, app-ontsluiting of compleet nieuwe functies en logica. In de quickscan adviseren we over de beste keuzes voor modernisering van uw bestaande omgeving of update van de Progress-versie.

 

Meer weten over Progress-expertise?

Maak nu een afspraak voor een Quickscan. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Omschrijf je probleem of vraag waarvoor Progress-expertise nodig hebt en laat weten wanneer je graag zou willen afspreken?

bel met mij bel met me op: +31 (0)33 - 4347680
Harold Schuur
Harold helpt veel van onze klanten met Progress en is eerste aanspreekpunt voor de Progress Quickscan
Generic placeholder image
Vereist
Vereist