Progress OpenEdge expertise

Jarenlange Progress OpenEdge expertise van Flusso

Flusso logo def v2 diap RGB.png

Onze Progress OpenEdge Quickscan helpt je snel verder met een helder advies van onze

Progress OpenEdge experts.

Snel duidelijkheid met Progress OpenEdge expertise van Flusso.

Quick is echt snel

Onze Progress OpenEdge-Quickscan legt zo snel mogelijk de vinger op de zere plek met een concreet advies of een pragmatische oplossing. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat de oplossing is om je business optimaal in de lucht te houden. Op aanvragen reageren onze Progress OpenEdge experts binnen één werkdag en quickscans hebben meestal een duur variërend van twee uur tot drie dagen. Bij de aanvraag van een quickscan hoor je meteen hoe lang we bezig zijn.

Zit nergens aan vast

Je bent snel weer op weg met de Progress OpenEdge-quickscan door de hulp van één van onze Progress OpenEdge experts. Onze oplossingen en adviezen zijn duidelijk, eerlijk en vrijblijvend. We willen zo snel mogelijk aan jouw vraag voldoen en zullen altijd streven naar behoud van je bestaande IT-omgeving. Heb je aan ons advies voldoende? Dan zit je natuurlijk nergens aan vast.

Jarenlange ervaring

Flusso is al jaren actief in de Progress OpenEdge-markt. De helft van onze collega’s is Progress OpenEdge expert, met een gemiddelde werkervaring met Progress OpenEdge van 18 jaar per persoon. We hebben dus veel vraagstukken rondom Progress OpenEdge gezien en verholpen. We kunnen overweg met de oudere omgevingen van Progress OpenEdge omgevingen (Character Based of  GUI) en natuurlijk de nieuwste Progress OpenEdge versies en de mogelijkheden van deze nieuwste versies. Met al die ervaring helpen we jou snel en duidelijk.

Onze jarenlange ervaring in de Progress OpenEdge-markt door onze experts blijkt waardevol voor veel bedrijven die vragen of problemen hebben. Regelmatig krijgen onze Progress OpenEdge experts aanvragen voor een Quickscan met problemen of vraagstukken die we vaker hebben gezien. Stop dus met zoeken en besteed je tijd beter. Onze Progress OpenEdge experts helpen namelijk met advies en - als je dat wilt - met een oplossing. Dit zijn een aantal voorbeelden van quickscan die we veel doen:

 

Waarborg continuïteit

De applicaties van je bedrijf zijn up and running. Alleen veel klanten vragen zich af: blijft dat ook zo bij calamiteiten of andere onvoorziene omstandigheden? In de quickscan adviseren onze Progress OpenEdge experts vaak over betrouwbare back-up-oplossingen, de support en upgrade van je huidige Progress OpenEdge-versie of migratievraagstukken.

 

Performance-problemen

Wachten op je systeem zorgt voor kostbaar tijdverlies en vooral frustratie van de gebruikers. Veel voorkomende performance-problemen die onze Progress OpenEdge experts in de quickscan tegenkomen zijn trage applicaties, systemen die steeds langzamer worden, jobs die steeds meer tijd nodig hebben of lange wachttijden voor gebruikers van de applicatie.

 

Database-tuning

Van de backend van je systemen zie je meestal weinig. Het is de motor van je IT-omgeving. In de database-tuning quickscan brengen onze Progress OpenEdge experts de configuratie van je database in kaart. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld de scatterfactor, database-parameters of schema aera-indeling. Snap je nou niks van deze termen? Geen probleem, wij wel en ze zijn belangrijk voor de prestatie van je database. Natuurlijk leggen onze Progress OpenEdge experts ze duidelijk en rustig aan je uit.

 

Advies voor modernisering

Onze wereld digitaliseert steeds sneller. Dat vraagt waarschijnlijk ook meer modernisering van jouw systemen of een update van je Progress OpenEdge-versie. Door de snelle veranderingen en groei aan opties, is een overzichtelijke oplossing realiseren soms moeilijk. Denk bijvoorbeeld aan de toevoeging van web-services, web-ontsluiting, app-ontsluiting of compleet nieuwe functies en logica. In de quickscan adviseren onze Progress OpenEdge experts over de beste keuzes voor modernisering van uw bestaande omgeving of update van de Progress OpenEdge-versie.

 

Meer weten over Progress OpenEdge - expertise?

Maak nu een afspraak voor een Quickscan. onze Progress OpenEdge experts nemen zo snel mogelijk contact op.

Omschrijf je probleem of vraag waarvoor Progress OpenEdge-expertise nodig hebt en laat weten wanneer je graag zou willen afspreken?

bel met mij bel met me op: +31 (0)33 - 4347680
Harold Schuur
Harold helpt veel van onze klanten met Progress en is eerste aanspreekpunt voor de Progress Quickscan
Generic placeholder image
Vereist
Vereist