Schade-app en platform voor Verbond van Verzekeraars en Stichting EPS

In opdracht voor Stichting EPS en Verbond van Verzekeraars ontwikkelt Flusso de Mobiel Schade Melden-app. Verbond van Verzekeraars vertegenwoordigt als brancheorganisatie ruim 95 procent van de verzekeraars in Nederland.
Flusso logo def v2 diap RGB.png
Stichting EPS

Voor schade in het verkeer ontwikkelt en onderhoudt Flusso de onafhankelijke Mobiel Schade Melden-app met daarachter een digitaal platform voor de afhandeling van de schades met alle betrokkenen. Zo kunnen gebruikers van de app digitaal foto’s van een schade aanleveren en vindt betrouwbare uitwisseling van het schaderapport tussen betrokken partijen digitaal plaats. Daarnaast zorgt een complexe integratie-laag dat de schademelding direct bij de juiste verzekeraars in het systeem verschijnt.

Naast verzekeraars zijn ook leasemaatschappijen aangesloten op dit systeem. Ook levert Verbond van Verzekeraars in dit platform een API waardoor verzekeraars het doorgeven van schades kunnen integreren in de eigen app van de verzekeraar. 

Schermen Mobiel Schade Melden-app

Bekijk onze oplossingen

Meer weten over deze case?

Vertel me wat je wilt weten over deze case of hoe we je kunnen helpen. Collega Siemen Klaver staat je graag en vrijblijvend te woord. 

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
Siemen Klaver
Siemen kent alle oplossingen van Flusso en adviseert bij de juiste keuzes rondom business apps
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist