Schade-app en platform

voor Verbond van Verzekeraars en Stichting EPS

In opdracht voor Stichting EPS en Verbond van Verzekeraars ontwikkelt Flusso de Mobiel Schade Melden-app. Verbond van Verzekeraars vertegenwoordigt als brancheorganisatie ruim 95 procent van de verzekeraars in Nederland.

Voor schade in het verkeer ontwikkelt en onderhoudt Flusso de onafhankelijke Mobiel Schade Melden-app met daarachter een digitaal platform voor de afhandeling van de schades met alle betrokkenen. Zo kunnen gebruikers van de app digitaal foto’s van een schade aanleveren en vindt betrouwbare uitwisseling van het schaderapport tussen betrokken partijen digitaal plaats. Daarnaast zorgt een complexe integratie-laag dat de schademelding direct bij de juiste verzekeraars in het systeem verschijnt.

Naast verzekeraars zijn ook leasemaatschappijen aangesloten op dit systeem. Ook levert Verbond van Verzekeraars in dit platform een API waardoor verzekeraars het doorgeven van schades kunnen integreren in de eigen app van de verzekeraar.

Meer weten?

Neem contact met mij op. Na een (telefonische) inventarisatie breng ik je in contact met een consultant die het best past bij je bedrijf.

Tom Oosterwijk Sales & Account manager