Slide background

Flusso is Gold Progress SDP-partner


Diensten

Flusso is de grootste Progress Software-dienstverlener van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor detachering, architectuur, consultancy, nieuwbouwprojecten tot aan outsourcing. Wij hebben kennis van alle bestaande 4GL-systemen, OpenEdge, Corticon, Rollbase, DataDirect en Telerik.

Mobiliteit

Een app gebruiken om je Progress Software te ontsluiten. Flusso heeft veel ervaring met het bouwen van mobiele applicaties op bestaande OpenEdge- of Telerik-applicaties. Oplossingen op elk platform (iOS, Android, Hybride of Webbased) zijn voor je beschikbaar.

Kennis delen

Wij vinden het belangrijk om kennis te delen. Zo is Bert Tukkers (directie) voorzitter van de EMEA Progress User Group. Daarnaast organiseren wij een aantal keer per jaar ITkrachtsessies, regelmatig over Progress Software-gerelateerde onderwerpen en versturen wij nieuwsbrieven. Meld je hieronder aan.


Wat is Gold SDP?Flusso SDP Gold Progress

Flusso heeft de hoogst haalbare status als Service Delivery Partner (SDP) van Progress Software. Om aan de eisen van het Gold Partnership te voldoen, investeren we veel in de kennis van onze consultants. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste versies van OpenEdge en hebben ruimschoots kennis van de andere producten van Progress Software, zoals Corticon, Rollbase en Telerik. Bij Flusso werken vijftig consultants waarvan ongeveer de helft met Progress-expertise aan innovatieve projecten.


Contact

Als je onderstaand formulier invult, neemt één van onze collega’s zo spoedig mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!

Wij doen Progress werk voor:Wil je elk periodiek een verse portie ITkrachtvoer per mail ontvangen?

Wij voorzien je van de leukste nieuwtjes, maar ook tips & tricks, meld je aan!
Testimonials

Wat opdrachtgevers over ons Progress-werk zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso onderscheidt zich in het ontzorgen van de klant van A tot Z. Ze hebben kennis en zijn geen amateurs.

The PUG Challenge App by Flusso has greatly enhanced the conference experience of our delegates.

Ik wil ook Progress Software-expertise van Flusso