Slide background

Alle platformen

Wij ontwikkelen native apps (iOS, Android,  Windows)  of hybride apps in HTML5. Bij Flusso is de kennis aanwezig om apps te ontwikkelen voor alle platformen. Voordat we beginnen aan de bouw van de app bekijken wij samen met u  welk platform het meest geschikt is voor uw doelgroep.

User experience

Bij ons staat de gebruiker centraal, daarom streven wij altijd naar een optimale user experience. Naast de ervaring met apps ontwikkelen, hebben wij al vele jaren ervaring met user experience vanuit andere systemen. Door deze kennis en ervaring weten wij altijd optimale gebruikerservaringen te realiseren.

Integratie met uw systeem

Door onze allround kennis op het gebied van applicaties zijn wij in staat om apps te maken die naadloos aansluiten op uw bestaande systemen. Geen solitaire oplossing, maar geïntegreerd met uw huidige systemen. Het hergebruik van uw applicaties wordt hierbij als basis genomen.


Onze ontwikkelaars staan voor u klaar


Apps van Flusso

Flusso heeft jarenlange ervaring met het bouwen van applicaties. Dit zorgt ervoor dat wij een andere kijk hebben op apps. Apps van Flusso bouwen voort op uw bestaande systemen, zodat u en uw medewerkers mobiel verder kunnen! 


Flusso geeft ITkracht! 


Wij hebben apps ontwikkeld voor

Testimonials

Wat klanten over onze apps zeggen

Flusso onderscheidt zich in het ontzorgen van de klant van A tot Z. Ze hebben kennis en zijn geen amateurs.

The PUG Challenge App by Flusso has greatly enhanced the conference experience of our delegates.

Lees over de Alpe d'HuZes App

Ik wil ook een app laten ontwikkelen door Flusso