Slide background

Oplossingen

Vanuit uw huidige en gewenste situatie zoeken wij altijd naar de meest pragmatische oplossing. Flusso kiest op basis van flexibiliteit, onderhoudbaarheid en investering wat voor u het beste alternatief is. Open source of closed source: wij gaan voor een lange termijn applicatie integratie oplossing die bij u past.

Partnerschap

Flusso is in staat om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, de impact op uw bestaande systemen te beoordelen en de vertaling te maken naar uw IT omgeving.  Kostenbewust en met zorg voor continuïteit. Daarmee is Flusso niet zomaar een automatiseerder, maar een organisatie die met u mee onderneemt.

Servicemix ESB

Een Open Source ESB die naadloos inpasbaar is binnen uw bedrijfsapplicaties. Daarom kiezen wij voor Apache Servicemix, een product waar een goede visie wordt gecombineerd met een breed ontwikkelplatform. Zo helpen wij u aan een passende software integratie oplossing.


Wij kunnen u helpen met de integratie van applicatiesITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!

Wij hebben applicatie integratie uitgevoerd voor

Testimonials

Wat klanten over onze applicatie integratie werkzaamheden zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Flusso is een fijn team van mensen. Geen suits maar hardwerkende consultants die de juiste technologische bagage hebben!

Ik wil ook een applicatie integratie oplossing van Flusso