Slide background

Technologie

Progress

Flusso is de grootste Progress-dienstverlener van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor detachering, architectuur, consultancy, nieuwbouwprojecten en outsourcing. Ook ontsluiting van je Progress-applicatie naar een mobiele app behoort tot de mogelijkheden.


Java

Het bouwen van maatwerksoftware is dè specialiteit van Flusso. Op basis van Java en Open Source bouwen wij passende oplossingen die naadloos samenwerken met je bestaande systemen. Voorbereid op toekomstige veranderingen.


AngularJS

Alle voordelen van open source. Geen licentiekosten en een grote community van ontwikkelaars. AngularJS is grotendeels ontwikkeld door Google, wat garant staat voor een schone en testbare ontwikkeltaal. Flusso heeft ervaring en kennis in huis om je vooruit te helpen.

OutSystems

Wil je de IT altijd aan laten sluiten bij de snelheid van je business? Wil je hierbij je huidige, bewezen IT-systemen gewoon kunnen blijven gebruiken? Wil je vaker en sneller applicaties lanceren? Dan is OutSystems misschien een goede keuze. Lees er alles over op onze OutSystems-pagina.


Integratie

Vanuit je huidige en gewenste situatie zoeken wij altijd naar de meest pragmatische oplossing. Flusso kiest op basis van flexibiliteit, onderhoudbaarheid en investering het beste alternatief. Open source of closed source: wij gaan voor een langetermijnoplossing die bij je past.


Servicemix ESB

Apache Servicemix Enterprise Service Bus (ESB) is een flexibele, open source integratieoplossing. Met deze krachtige ESB kunnen eigen integratieoplossingen worden gebouwd. Het is een complete, bedrijfsklare ESB waarmee klein kan worden begonnen en die flexibiliteit biedt om snel te groeien en op te schalen.ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!

Wij werken voor

Testimonials

Wat klanten over ons werk zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Flusso is een fijn team van mensen. Geen suits maar hardwerkende consultants die de juiste technologische bagage hebben!