Sfeervol AD6-diner brengt goed geld in het laadjeMet evenveel hartstocht en overgave als andere jaren, is dit jaar opnieuw iedereen van Flusso weer betrokken bij Alpe d’HuZes. Tradiotioneel is twee  weken voor het evenement op de Franse berg het AD6-diner in Leusden. De opbrengst van deze avond: € 3000,- voor onderzoek naar kanker! Collega Siemen Klaver blogt over de gezellige avond.


Op 1 juni 2017 barst het circus van de Alpe d’HuZes weer uit zijn voegen! Dus is ons fietsteam keihard aan het trainen om zo vaak mogelijk die berg te bedwingen. Dat niet alleen. Behalve fietsen, is geld inzamelen natuurlijk het primaire doel. Met als één van de hoogtepunten het AD6-diner. Met 50 gasten in ons kantoor in Leusden sprong het gebouw bijna uit z’n voegen door de gezelligheid en het vele eten. En wat is het dan geweldig als gelijk iedereen zijn/haar steentje bijdraagt. De inzet kwam van het AD6-team, collega’s en leveranciers. Alle benodigdheden en ingrediënten zijn gesponsord door onze partners, waardoor iedere euro van de prijs voor het diner ten goede komt aan onderzoek naar kanker. Je zult begrijpen dat we dus graag onze partner bedanken en aan je voorstellen.De koks Erik Bruins en zijn collega Henk van www.nicetocooking.com offerden hun vrij dag op om samen de avond op culinair perfect niveau te krijgen. Zoals gewoonlijk waren de tafels weer prachtig opgemaakt met linnen, servies en stoelen van Vanderschoot partyservice. Oudshoorn Bloemen had mooie decoratie op tafel aangeboden. Met een glaasje Betuwse Parel van Tête de Cuvée bij het ontvangst waren alle gasten op tijd binnen en het voorgerecht was een plankje met divers lekkers van Oele Tôns Gasthuis. Daarna was er verse aspergesoep van Restaurant De Mof met de kwaliteit die we gewend zijn van bijvoorbeeld de leuke familiefeestjes die we daar wel eens houden. De maaltijden voor de vrijwilligers zijn aangeboden door Witlof. Het hoofdgerecht was rundersukade met gegrilde groente van De Culinarist. Het dessert werd aangeboden door Minzeven ijs. Zo kregen de gasten dus een 5 gangenmenu waarbij onze ‘huisband’ UCIT voor een heerlijke, muzikale omlijsting zorgde. Collega, maar deze avond vooral zanger van de band Jos kreeg zelfs een deel van de gasten zover dat ze meezongen!Het was een prachtige avond vol met gezelligheid, heerlijk eten en uiteraard ook emoties. Namens het fietsteam heeft Hermannus vertelt wat de berg beklimmen inhoudt, maar vooral wat de emoties zijn tijdens zo’n fietsdag. Bijzonder is dat collega Wim op de Tacx liet zien hoe zwaar de klim naar Alpe d’Huez is, terwijl hij zelf pas net een (succesvolle) behandeling van lymfklierkanker achter de rug heeft. Dan weet je weer waarom je het doet!


Zoals ieder jaar is het fietsteam verantwoordelijk voor de bediening van de gasten. Het kantoorpand werd om half 5 symbolisch een restaurant en tegelijkertijd werd de verantwoordelijkheid overgedragen aan collega en teamlid Tom. Als Maître zwaaide hij de scepter in Restaurant Flusso en, met een strak draaiboek in de hand, verliep de avond op rolletjes! Iedereen die heeft meegeholpen bij de voorbereidingen, opruimen, opdekken, sjouwen, netwerken, presentaties maken, menu’s printen, etc etc etc bedankt! En uiteraard bedanken we natuurlijk ook ons eigen fietsteam: Wim, Frank, Alfred, Hermannus, Theo, Renee, Jelle en Tom het was fantastisch!


AD6-diner gemist en toch een bijdrage leveren? Bekijk tot 1 juni de wijn-actie of doneer rechtstreeks op onze teampagina!