HOERA! WE VIEREN FEEST

2016 was voor Flusso een jaar vol feestelijkheden. Verschillende uitjes, feestjes en gelegenheden zijn aangegrepen om het 10-jarig bestaan van ons bedrijf te vieren. Binnen het thema Bits & Bites zijn ook onze klanten getrakteerd. Begin dit jaar namen onze medewerkers potten mee, die het hele jaar door voorzien zijn van lekkernijen. Ook het jaarlijkse relatiediner was geheel in stijl van dit thema.

 

CONCEPT

Het idee van Bits & Bites is ontstaan vanuit dit kookboek. Het belangrijkste aspect van dit idee was om met z’n allen te koken en verhalen te delen over de afgelopen tien jaar. De kookavond is een waardevolle herinnering voor onze medewerkers en het boek is een mooi aandenken, waarin iedereen kan nagenieten van spontane foto’s en boeiende verhalen.

 

IT-RECEPTEN

Natuurlijk kunnen in een kookboek de recepten niet ontbreken. Door met een knipoog inspiratie te putten uit vaktermen in de IT-wereld, zijn tien IT-recepten ontstaan. Onder leiding van Culinarist Ruud Jansen hebben alle medewerkers gerechten als EeNdCRYPTED, HTTPuree of Apple SCRUMble bereid, geproefd en beoordeeld. Net zo lang tot ze waardig genoeg waren om te publiceren.


Op deze pagina staan de recepten van de tien voor-, hoofd- en nagerechten uit het boek. Veel plezier met de bereiding en smakelijk eten! We horen graag hoe het heeft gesmaakt.VOORGERECHTENHOOFDGERECHTEN
NAGERECHTEN