Intensievere samenwerking met ConsultingwerkFlusso gaat vanaf nu nog intensiever samenwerken met onze Duitse Progress-partner Consultingwerk uit Köln. Ook breidt onze samenwerking zich uit, omdat we gaan samenwerken in projecten binnen Europa. Voorheen werkten we alleen samen met Consultingwerk in Nederland. 


Onze collega’s werken al een aantal jaren met de SmartComponent Library van Consultingwerk. Bij een aantal van onze klanten gebruiken we deze toolset voor het moderniseren van hun applicaties. Met de toolset kunnen we enerzijds bestaande Progress OpenEdge-applicaties moderniseren en anderzijds nieuwe moderne applicaties ontwikkelen.

Vanaf januari 2018 wordt een aantal Flusso-collega’s intensiever geschoold in het ontwikkelen met de SmartComponent Library. Daarna zullen ze Consultingwerk ondersteunen door het uitbouwen van het framework en bieden ze ondersteuning aan een aantal huidige Europese projecten waarin de SmartComponent Library wordt gebruikt. Ook zullen we andere Progress-partners gaan helpen met de toolset. Zo krijgt Flusso meer kennis, ervaring en capaciteit met de tool en kunnen we Progress-gebruikers in Nederland en België eenvoudiger helpen om nieuwe en bestaande applicaties te moderniseren.


Meer weten over Progress of de SmartComponent Library? Neem hier vrijblijvend contact.


SmartComponent Library van Consultingwerk


Foto’s: rawpixel.com van Unsplash en Consultingwerk.de