IDENTITY AND ACCESS MANAGEMENT VOLGENDE STAP BIJ INTEGRATIE


BEHEER CENTRAAL EN EENVOUDIG AL UW GEBRUIKERS IN VERSCHILLENDE SYSTEMEN

Alles-in-één beheer

Integratie-oplossingen met bijvoorbeeld Open Source ServiceMix zorgen dat gebruikers vaker toegang moeten krijgen tot verschillende gespecialiseerde systemen. Met Identity and Access Management beheer je de toegang per gebruiker in één keer en overzichtelijk.

Overal hetzelfde account

Je gebruikers moeten zich steeds vaker buiten hun werkplek kunnen identificeren binnen de systemen van je organisatie. Vanaf een desktop op hun werkplek, onderweg op hun mobiel of thuis vanaf de bank. Het juiste IAM zorgt dat ze overal toegang krijgen met één account – lokaal of in the cloud.

Behoud huidige IT

Op zoek naar IT-oplossingen streven wij altijd naar behoud van je huidige IT-omgeving. Systemen die goed functioneren, houden we in tact en integreren we met nieuwe oplossingen. IAM-oplossingen zijn naadloos te integreren met bestaande directories zoals LDAP en AD.

Veilig en betrouwbaar

De kwaliteit van Open Source-oplossingen voor Identity and Access Management beoordelen wij ten eerste op veiligheid en betrouwbaarheid, door gebruik te maken van open source componenten die gestandaardiseerd en geverifieerd zijn. Er zijn inmiddels verschillende gespecialiseerde IAM-systemen die hoog scoren op die twee punten, zoals bijvoorbeeld Keycloak. Daarnaast bieden ze veel standaard functionaliteit op gebied van security-instellingen.

Kies uw beste manier van inloggen

Door gespecialiseerde systemen te integreren op je bestaande IT, heb je de keuze en vrijheid om je gebruikers precies te laten inloggen, zoals jij dat wilt. Single Sign On, Social Login en ook koppelingen met bestaande directories zoals LDAP en AD behoren tot de mogelijkheid. Een mix van alle opties is natuurlijk ook mogelijk.

We gebruiken standaarden

IAM-systemen die wij gebruiken zijn gebaseerd op hedendaagse standaarden. Op die manier zijn ze makkelijk te koppelen met bestaande systemen door bijvoorbeeld API’s. Systemen ‘praten’ makkelijk met elkaar om data, toegang en gebruikers up-to-date te houden. Door gebruik van standaard geverifieerde IAM-systemen, kunnen wij snel nieuwe maatwerk-oplossingen realiseren of oplossingen met bestaande software integreren.

WAAROM FLUSSO?IAM vanuit integratie

De behoefte naar Identity and Access Management ontstaat door de toename van integratie-oplossingen. Met de ontwikkeling van maatwerk integratie-oplossingen hebben wij ruime ervaring en kennis. Wij adviseren je op basis van die kennis en ervaring.


Kies voor lagere kosten

Door te kiezen voor Open Source Identity and Access Management-oplossingen betaal je niet per gebruiker, maar afhankelijk van je situatie is het soms goedkoper om bijvoorbeeld oplossingen met Microsoft Azure te realiseren. We laten ons niet beperken door een gebrek aan keuzes en we helpen je graag bij het vinden van de meest kosten efficiënte oplossing voor jouw situatie, of dat nou betaald of Open Source is.


Focus op dienstverlening

Wij vinden onze dienstverlening net zo belangrijk als de producten die wij opleveren. Volledig functionerende apps en oplossingen zijn het resultaat, maar voldoen ze optimaal aan de verwachting van jou en de gebruiker? Ook in de toekomst? Daarom focussen wij – tijdens en na onze projecten – op optimale dienstverlening. Wij maken software die je verder helpt. Zo zijn we samen succesvol.


Neem contact op

Wij komen graag met je in contact om te spreken over de mogelijkheden van Identity and Access Management (IAM). Stel gerust vrijblijvend een vraag of informeer naar de mogelijkheden zonder verplichtingen. Je kunt onderstaand formulier invullen, maar mag ook altijd bellen of langskomen in Leusden. Onze contactinformatie vind je hier.


Icons created by jeff, il Capitano, Baboon designs, Viktor Vorobyev, Aya Sofya, xwoodhillx from the Nuon Project

Photos by Randall Bruder, Brendan Church, Justin Main, Jamie Street, Alejandro Escamilla, Glenn Carstens-Peters from Unsplash