31 jan. 2018

Intensievere samenwerking met Consultingwerk

Flusso gaat vanaf nu nog intensiever samenwerken met onze Duitse Progress-partner Consultingwerk uit Köln. Ook breidt onze samenwerking zich uit, omdat we gaan samenwerken in projecten binnen Europa. Voorheen werkten we alleen samen met Consultingwerk in Nederland.
door: Bert Tukkers
Bert komt van origine uit de Progress-wereld en is nu oud-directeur van Flusso
Generic placeholder image

Onze collega’s werken al een aantal jaren met de SmartComponent Library van Consultingwerk. Bij een aantal van onze klanten gebruiken we deze toolset voor het moderniseren van hun applicaties. Met de toolset kunnen we enerzijds bestaande Progress OpenEdge-applicaties moderniseren en anderzijds nieuwe moderne applicaties ontwikkelen.

Vanaf januari 2018 wordt een aantal Flusso-collega’s intensiever geschoold in het ontwikkelen met de SmartComponent LibraryDaarna zullen ze Consultingwerk ondersteunen door het uitbouwen van het framework en bieden ze ondersteuning aan een aantal huidige Europese projecten waarin de SmartComponent Library wordt gebruikt. Ook zullen we andere Progress-partners gaan helpen met de toolset. Zo krijgt Flusso meer kennis, ervaring en capaciteit met de tool en kunnen we Progress-gebruikers in Nederland en België eenvoudiger helpen om nieuwe en bestaande applicaties te moderniseren.

Meer weten over dit bericht?

Wil je advies over Progress, deze samenwerking of in het bijzonder de SmartComponent Library? Bekijk onze Progress-modernisatie oplossingen of neem hier eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op.

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
door: Bert Tukkers
Bert komt van origine uit de Progress-wereld en is nu oud-directeur van Flusso
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist