Outsystems

Rapid Application Delivery met Outsystems

Flusso logo def v2 diap RGB.png

Met Outsystems razendsnel nieuwe functionaliteit ontwikkelen bovenop je bestaande IT-omgeving. 

Behoud uw huidige IT

Met OutSystems voegen we een laag toe aan uw huidige Progress-omgeving. Gebruikers van uw software werken op dezelfde voet verder en bestaande bedrijfsprocessen blijven intact. Alleen voegt u met de nieuwe laag sneller en effectiever nieuwe functionaliteit toe, dit noemen wij ook wel Rapid Application Delivery

Snel inspelen op de markt met apps

Ontdek de kracht van apps bovenop de bestaande IT-omgeving. Apps ontsluiten eenvoudig en veilig de data uit je IT-omgeving. Zo maak je extra functionaliteit en gemak voor de consument, klant of gebruiker beschikbaar. Wensen veranderen en functies volgen elkaar in hoog tempo op. Met Outsystems bouwen we apps met een korte time-to-market, zodat je snel inspeelt op de wensen van de gebruikers.

Meer resultaat, minder tijd

Outsystems heeft veel voorkomende handelingen en functies voor developers geautomatiseerd. Zo hoeven ze niet steeds opnieuw ‘met de hand’ functionaliteit te bouwen en komen ze sneller tot resultaat in minder tijd. Wijzigingen tijdens een project zijn kinderspel. Heb je dan toch maatwerk functionaliteit nodig? Geen probleem ‘ouderwets’ programmeren kan ook in Outsystems.

De kracht van apps

Apps zijn de perfecte aanvulling op je huidige IT-omgeving. Telefoons en tablets bieden tal van mogelijkheden om data te verzamelen. Eenvoudig documenten scannen met de camera in de telefoon of zelfs het gebruik van bijvoorbeeld iBeacons is mogelijk met Outsystems. De apps zijn o.a. mogelijk als native-, hybrid en web-apps met responsive design, zonder aanpassing van je huidige omgeving. De verschillen tussen native- en hybride-apps vind je in onze Keuzehulp apps

 

Rapid Application Delivery

Outsystems is voorzien van een geïntegreerde ontwikkelstraat en versiebeheer. Daarmee is het ontwikkelproces eenvoudig te monitoren. Ontwikkelen, testen en publiceren doen we met één klik op de knop en wijzigingen worden eenvoudig gedocumenteerd. Ook rollbacks in versiebeheer zijn zeer eenvoudig. Outsystems is dus de ideale manier om een nieuwe functionaliteit te ontwikkelen vanwege de Rapid Application Delivery.

 

Assembleren vs. programmeren

De modules van Outsystems zorgen voor een flinke tijdwinst voor de ontwikkelaar. Veel voorkomende functies, zoals bijvoorbeeld een inlogscherm, hoeven niet steeds opnieuw te worden geprogrammeerd, maar worden – door middel van de modules – geassembleerd en kunnen - eens geschreven - makkelijk worden hergebruikt. Functionaliteit die niet in modules mogelijk is, kan met geprogrammeerde code worden aangevuld.

 

Bouwen bovenop uw bestaande omgeving

Kan Outsystems functioneren bovenop iedere bestaande omgeving? Ja. Zolang een connectie met de backend mogelijk is, kan de Outsystems-laag praten met je bestaande omgeving. Vanwege onze ervaring met Progress en een groot aantal Progress-klanten, zetten wij Outsystems bijvoorbeeld in bovenop een Progress-omgeving om snel apps of functionaliteit te kunnen ontwikkelen. Maar ook bouwen bovenop: SQL, MySQL en Oracle-omgevingen. Middels REST en/of SOAP API's kan gecommuniceerd worden met alle omgevingen.

 

Meer weten over Outsystems?

Vertel me waarvoor je Outsystems en Rapid Application Delivery wilt gebruiken en hoe je IT-landschap er nu uit ziet.

bel met mij bel met me op: +31 (0)33 - 4347680
Tom Oosterwijk
Tom kent alle oplossingen van Flusso en adviseert bij de juiste keuzes rondom Outsystems
Generic placeholder image
Vereist
Vereist