Progress OpenEdge modernisatie

Progress OpenEdge web app moderniseren

Flusso logo def v2 diap RGB.png

Maak je web app klaar voor de toekomst met Progress OpenEdge-modernisatie

Progress web apps

Met (mobiele) apps, web-interfaces of webservices maak je jouw Progress OpenEdge-applicatie helemaal van deze tijd. De belangrijkste modernisatie-slag maak je met gebruiksvriendelijke interfaces, de realtime ontsluiting van data en koppelingen met externe partijen. We bieden verschillende manieren om dit te realiseren.

Actuele Progress OpenEdge kennis

Onze kennis en ervaring over modernisatie van Progress web app is actueel en breed. De ontwikkelingen in de markt gaan snel en daarom is waarborging van kennis belangrijk. Het grootste deel van onze Progress OpenEdge-projecten bestaat uit modernisatie en daarom zijn we op de hoogte van nieuwste trends en ontwikkelingen.

Makkelijk integreren

We koppelen verschillende applicaties, databases of (web-)services steeds vaker. Dat is ook mogelijk met Progressweb apps. Door onze ervaring met bijvoorbeeld Outsystems, Keycloak, ESB of front- en webapps kunnen we jouw applicatie veilig met de hele wereld integreren. Of een deel van de wereld, als je dat liever wilt natuurlijk.

Eerst de SmartComponentLibrary

We gaan niet het wiel opnieuw voor je uitvinden. De SmartComponentLibrary is een actief en modern Progress OpenEdge-framework dat veel als basis voor modernisatie van Progress OpenEdge-omgevingen wordt gebruikt. Het bevat hedendaagse standaard-componenten, zodat we snel en gestructureerd software kunnen moderniseren met een bewezen betrouwbaar framework.

 

Tot uw (web-)service

We krijgen regelmatig de vraag van klanten om een ontsluiting van data uit een bestaande Progress web app te verzorgen. We kunnen bijvoorbeeld medewerkers in een webportal (intern) of klanten en leveranciers (extern) direct laten communiceren met uw huidige applicatie. Die ontsluiting met webservices biedt mogelijkheden zoals realtime voorraden opvragen, nieuwe verkooporders aanmaken, enz. Met de webservices zorgen we dat je precies kunt wat je in deze tijd verlangt van je IT-omgeving.

 

Moderne interfaces

Draait je Progress web app nog met een GUI- (graphical user-interface) of zelfs een CHUI (character based user-interface)? Wees gerust, dat komen we nog heel vaak tegen. Veel van die interfaces functioneren goed door de jaren heen. Waarom zou je die dan moderniseren? Van de meeste oudere interfaces verwachten de gebruikers soms meer functionaliteit. Die vraag om gebruiksgemak of extra functionaliteit is een goed moment om over te stappen naar hedendaagse user-interfaces. Met behulp van o.a. Angular en NativeScript maken we moderne portals, web-interfaces en apps. Meer info over apps vind je hier.  

 

Snel bovenop je Progress OpenEdge-applicatie

Wil je snel en effectief nieuwe functionaliteit ontwikkelen met behoud van je web app? Dat doen wij met Outsystems. Outsystems legt een soort laag bovenop je huidige applicatie en dat biedt de mogelijkheden om heel snel moderne functionaliteit te ontwikkelen, zonder dat je huidige applicaties worden aangepast. Outsystems bovenop Progress OpenEdge is interessant om snel tijdelijke functionaliteit te ontwikkelen. Meer over de mogelijkheden van Outsystems lees je hier.

 

Meer weten over Progress web apps?

We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden van Progress OpenEdge modernisatie voor jouw bedrijf. Vertel me vast wat je wilt moderniseren aan je huidige IT-omgeving. 

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
Harold Schuur
Harold adviseert klanten over de mogelijkheden van Progress OpenEdge modernisatie en helpt de juiste keuzes maken
Generic placeholder image
Vereist
Vereist