Ketenintegratie voor de kwaliteit van groente en fruit

HDG is gespecialiseerd in inspecties van groente en fruit. Als IT-partner verzorgen wij o.a. de app die papieren werklijsten vervangt en ontwikkelen we de volgende stap voor het bedrijf: ketenintegratie.
Flusso logo def v2 diap RGB.png

We helpen het Rotterdamse bedrijf met digitalisering van papieren lijsten en inspectieformulieren en automatisering van de handmatige werkzaamheden die daaruit volgen. Vandaag de dag plannen medewerkers inspecties in een backoffice systeem en krijgen de inspecteurs precies de opdrachten binnen op hun tablet die ze op dat moment moeten uitvoeren. Ze voeren de gegevens op de tablet in, maken foto's en alles wordt automatisch samengevoegd in een rapport dat wordt ontvangen door exact de juiste groep betrokkenen, zoals bijvoorbeeld klanten en opdrachtgevers van HDG. Flusso fungeert in dit proces als IT-partner. 

 

HDG logo

 

De volgende stap die wordt gezet in de werkzaamheden voor HDG is ketenintegratie. Het gaat hierbij niet meer alleen om de eigen inspecties van HDG, maar de waardevolle informatie die voortkomt uit de inspecties van HDG beschikbaar maken voor de gehele keten. Door koppelingen met ERP-pakketten van derden ziet bijvoorbeeld een inkoper van groente of fruit in één oogopslag de kwaliteit en dus houdbaarheid van de voorraad in zijn eigen ERP-systeem. Hierbij werkt Flusso dus voor meerdere partijen in een keten en kunnen verschillende bedrijven met een betrouwbare en flexibele integratielaag waardevolle data uitwisselen in hun eigen systemen. 

 

Veelgebruikte technologie

Applicatieserver: Wildfly (Java 11)
ESB: ServiceMix
Frontend: AngularJS, Material Design
Reporting: FOP
CI/CD: GitLab
API: ApiMan
Logging en monitoring: ELK, Sentry, Kibana, Zabbix
Mobiel: Cordova, AngularJS, Gulp
Cloud en Database: Google

 

Ontdek alle oplossingen

Meer weten over dit partnerschap?

Vertel me wat je wilt weten over onze samenwerking met HDG of hoe we werken als maatwerk IT-partner. We staan je met plezier vrijblijvend te woord. 

bel met mij bel met +31 (0)33 - 4347680
door: Siemen Klaver
Siemen kent alle oplossingen van Flusso en adviseert bij de juiste keuzes rondom business apps
Generic placeholder image
Vereist
Vereist
Vereist