Slide background

Upgrade zonder risico

Continuïteit staat voorop en zorgvuldigheid is erg belangrijk. Door samen met u een migratie-strategie uit te stippelen, voorkomen we onnodige down-time of hinder voor uw gebruikers.

Aantrekkelijke interfaces

Een upgrade naar nieuwe Java-standaarden maakt aantrekkelijke User Interfaces mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan responsive toepassingen (één UI voor alle devices) of applicaties met CSS3, HTML5 of frame-works als Bootstrap. En u voldoet ook weer aan de hedendaagse security-eisen.

Onze ervaring

Migratie en upgrade van bestaande systemen is één van onze specialisaties. Door samen met u een strategie te ontwikkelen, leveren we ieder project op maat. Onze migratie-ervaring putten we o.a. uit projecten met Marqt, HDG en PiCompany.


Waarom een upgrade?

De vraag naar veilige en betrouwbare systemen is de laatste jaren sterk toegenomen. Daarnaast stelt de gebruiker steeds hogere eisen aan de snelheid en uitstraling van applicaties. Door verschuivingen van desktop naar mobiel en data in de cloud, is de norm op veiligheid, stabiliteit en snelheid van systemen verlegd. Doordat systemen waarmee u integreert veranderen, veiligheidsnormen strenger worden en business-value afhankelijk is van de uitstraling van de User-Interface is een update op den duur noodzakelijk. Met een upgrade naar Wildfly, Angular of andere Java-technieken bent u nu én in de toekomst verzekerd van een stabiel en veilig platform waarop snelle verandering van een UI mogelijk is.


AngularJS Java 8 Wildfly


Probleemloos migreren en upgraden

Omdat ieder situatie anders is, ontwikkelen we een migratie-strategie op maat. We starten met een quick scan om de risico’s en wensen van uw situatie in kaart te brengen. In veel situaties kiezen we voor een geleidelijke migratie, omdat daarbij de risico’s op bugs, down-time of data-schade minimaal zijn. Een project doen we bijvoorbeeld volgens de SCRUM-methode. Daarbij wordt in kleine stappen iedere keer een deel van de applicatie vernieuwd, getest en geïntegreerd. Op die manier heeft uw gebruiker zo min mogelijk hinder van de migratie en zorgen we dat uw systeem of applicatie perfect werkt.


responsive


Schitterende interfaces binnen handbereik

De techniek staat niet stil. Zeker niet in de IT-sector. Daardoor zijn er steeds meer mogelijkheden, maar worden de eisen van de gebruiker ook steeds hoger. Veel applicaties zijn gebouwd op Java-standaarden. De nieuwe Java-standaarden vervangen veel functionaliteit van systemen die gebouwd is op basis van oude Java-standaarden in combinatie met het SEAM-Framework.

Een upgrade kan op veel manieren: van een kleine upgrade (update versies: Java 7, Seam 2.3, JSF2, JBoss AS7,  JSF/Icesfaces/Richfaces), naar een totale upgrade, voorzien van de nieuwste Java-standaarden en componten (Java 8, J2EE, JBoss Wildfly, AngularJS, Bootstrap, Material Design).

Met migratie naar nieuwe Java-standaarden voldoet u aan de huidige eisen voor User Interfaces (bijv. responsive en mobiele apps), voorkomt u onnodige security-risico’s of vereenvoudigd u een koppeling met andere systemen binnen uw organisatie.


Recente migratie-projecten met:
Veilig en zorgvuldig migreren

De data en systemen binnen uw organisatie zijn van groot belang om succesvol te zijn. U wilt dus dat er veilig en zorgvuldig met uw gegevens wordt gewerkt. Wij zijn graag uw partner op basis van vertrouwen en zorgvuldigheid. Samen met u ontwikkelen we een migratie-strategie, zodat uw systemen en gebruikers zo min mogelijk hinder ondervinden van de migratie en zodat uw data veilig is. We beginnen met een inventarisatie van uw wensen. Zo bedenken we samen hoe uw organisatie beter kan presteren met behulp van onze IT-ontwikkeling. We maken graag kennis met u in een vrijblijvend gesprek. Bel: 033-4347680 of vul onderstaand formulier in.
Neem contact op over uw IT migratie

Vertel ons over uw IT migratie of hoe we u kunnen helpen upgraden.