ITkrachtsessie: IAM (Identity and Access Management)

woensdag 10 mei 2017 @ Flusso Leusden

ITKRACHTSESSIE IDENTITY AND ACCESS MANAGEMENT

AVOND MET KENNISDELING OVER DE VOLGENDE STAP BIJ INTEGRATIE


De groei van integratie in IT-oplossingen neemt toe. Steeds meer systemen worden on- en offline verbonden om bedrijfsprocessen te verbeteren. Dat betekent voor een onderneming vaak een groei aan gebruikers, rollen en rechten in steeds meer verschillende applicaties. Het juiste Identity and Access Management (IAM) zorgt voor een overzichtelijk, efficiënt en veilig gebruik van al die integratie-oplossingen.

Tijdens de ITkrachtsessie Identity and Access Management delen we onze kennis over de laatste ontwikkelingen en technieken op dit gebied. Ook is er natuurlijk ruimte om jouw kennis op dit gebied te delen of vragen te stellen. De avond begint met een introductie van Bob Hentenaar (Marqt-supermarkten), waarin hij vertelt tegen welke knelpunten het bedrijf aanliep en hoe IAM een oplossing bood. Daarna zullen we samen nog meer oplossingen en situaties met IAM bespreken. Na de pauze zullen consultants Maarten Meussen en Tom Oosterwijk een technische demo van Keycloak geven.

Natuurlijk beginnen we de avond met een borrel en een goed bord eten. Schuif aan als je meer wilt weten over de mogelijkheden met Identity and Access Management voor jouw organisatie. Meer over IAM lees je hier.


Programma woensdag 10 mei 2017

17.00 uur: Borrel (vrijblijvend)

17.30 uur: Eten (vrijblijvend)

18.00 uur: 
Aftrap

18.15 uur: 
Deel 1, introductie casus Marqt en andere IAM-situaties

19.30 uur: 
Koffiepauze

19.45 uur: Deel 2, technische demo Keycloak

21.00 uur: Einde


Interesse?

Aanmelden voor de ITkrachtsessie is niet meer mogelijk helaas. Natuurlijk willen we altijd meer vertellen over IAM. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

ITkrachtsessies

Similar Works