Slide background

Apache Servicemix ESB

Apache Servicemix ESB is een flexibele, open source integratie oplossing. Met deze krachtige ESB kunnen eigen integratie oplossingen worden gebouwd. Het is een complete, bedrijfsklare ESB waarmee klein kan worden begonnen en die flexibiliteit biedt om snel te groeien

Open source

Bij Flusso houden wij van openheid en transparantie, daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van open source software. Op die manier bent u maximaal flexibel en kunt u meegroeien met nieuwe kansen en ontwikkelingen. Servicemix ESB heeft geen licentiekosten en een grote community van ontwikkelaars

Voordeel

Ons uitgangspunt is om maatwerk systemen voort te bouwen op uw huidige oplossingen.  Een combinatie van modernisering en nieuwbouw heeft onze voorkeur. Op die manier gaan eerdere investeringen niet verloren en haalt u het maximale uit uw IT oplossingen.


Wij kunnen u helpen met een Servicemix implementatie


ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!

Wij hebben Servicemix ESB geïmplementeerd bij

Testimonials

Wat klanten over onze Servicemix ESB werkzaamheden zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Lees ons artikel over Servicemix

Ik wil ook een Servicemix ESB implementatie van Flusso