ONTDEK DE KRACHT VAN APPS
BOVEN OP UW HUIDIGE PROGRESS-OMGEVING

MET OUTSYSTEMS LEVEREN WIJ SNEL APPS, ZONDER AANPASSING VAN UW HUIDIGE IT


Behoud uw IT

Met OutSystems voegen we een laag toe op uw huidige Progress-omgeving. Gebruikers van uw software werken op dezelfde voet verder en bestaande bedrijfsprocessen blijven intact. Alleen voegt u nu sneller en effectiever nieuwe
functionaliteit toe.


Snel inspelen op de markt

Met een app ontsluit u eenvoudig en veilig data uit uw IT-omgeving. Zo maakt u extra functionaliteit en gemak voor de consument, klant of gebruiker beschikbaar. Wensen veranderen en functies volgen elkaar in hoog tempo op. Met Outsystems bouwen we apps met een korte time-to-market, zodat u snel inspeelt op de wensen van de gebruiker.


Meer resultaat, minder tijd

Outsystems heeft veel voorkomende handelingen en functies geautomatiseerd. Zo hoeven die niet steeds opnieuw gebouwd en gekoppeld te worden en komen onze ontwikkelaars sneller tot resultaat in minder tijd. Wijzigingen tijdens een project zijn kinderspel.

De kracht van apps

Apps zijn de perfecte aanvulling op uw huidige IT. Telefoons en tablets bieden tal van mogelijkheden om data te verzamelen. Eenvoudig documenten scannen met de camera in de telefoon of zelfs het gebruik van bijvoorbeeld iBeacons is mogelijk met Outsystems. De apps zijn o.a. mogelijk als native-, hybrid en web-apps met responsive design.

Rapid Application Delivery

Outsystems is voorzien van een geïntegreerde ontwikkelstraat en versiebeheer. Daarmee is het ontwikkelproces eenvoudig te monitoren. Ontwikkelen, testen en publiceren doen we met één klik op de knop en wijzigingen worden eenvoudig gedocumenteerd. Ook rollbacks in versiebeheer zijn zeer eenvoudig.

Assembleren vs. programmeren

De modules van Outsystems zorgen voor een flinke tijdwinst voor de ontwikkelaar. Veel voorkomende functies, zoals bijvoorbeeld een inlogscherm, hoeven niet steeds opnieuw te worden geprogrammeerd, maar worden – door middel van de modules – geassembleerd en kunnen worden hergebruikt. Functionaliteit die niet in modules mogelijk is, kan met geprogrammeerde code worden aangevuld.

WAAROM FLUSSO?Progress-marktleider in NL

Flusso is één van de grote spelers in de Progress-markt. Onze ervaring is ruim onder de trouwe opdrachtgevers, waarmee we al zo’n tien jaar samen werken. Bij uitstek zijn we de aangewezen partij om uw bestaande Progress-omgeving in hoog tempo uit te breiden met apps.


Progress
Outsystems-developers

Onze gecertificeerde Outsystems-developers zijn ook actieve Progress-consultants. Ze herkennen uw Progress-architectuur en kunnen – indien gewenst – overweg met uw huidige IT-omgeving.


Focus op dienstverlening

Wij vinden onze dienstverlening net zo belangrijk als de producten die wij opleveren. Volledig functionerende apps zijn het resultaat, maar voldoen ze optimaal aan de verwachting van u en uw gebruiker? Ook in de toekomst? Daarom focussen wij – tijdens en na onze projecten – op optimale dienstverlening. Wij maken software die u verder helpt. Zo zijn we samen succesvol.


Neem contact op

Wij komen graag met je in contact om te spreken over de mogelijkheden van apps met Outsystems en Progress. Je kunt onderstaand formulier invullen, maar mag ook altijd bellen of langskomen in Leusden. Onze contactinformatie vind je hier.


Icons created by Delwar Hossain, Bolt Action, Nopixel, Rohith M S & Nikita Kozin from the Nuon Project