Slide background

Open source

Alle voordelen van open source. Geen licentiekosten en een grote community van ontwikkelaars. AngularJS is grotendeels ontwikkelt door Google, wat garant staat voor een schone en testbare ontwikkeltaal.

Legacy

Met AngularJS is het mogelijk om een webinterface te bouwen op uw legacy applicatie. Zo hoeft u uw huidige applicatie niet te vervangen en kunt u hem toch een moderne look and feel geven. Dat is slim automatiseren

Mobiele applicaties

AngularJS is ontworpen om gemakkelijk webapplicaties uit te rollen. Wij hebben ervaring met het bouwen van webapps gebaseerd op AngularJS of standalone met aanvullende tools als PhoneGap.


Wij kunnen u helpen met AngularJS expertise

ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.
.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!Wat klanten over ons zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Flusso is een fijn team van mensen. Geen suits maar hardwerkende consultants die de juiste technologische bagage hebben!

Deze bedrijven hebben gebruik gemaakt van onze AngularJS expertise

Wij helpen u graag met AngularJS vraagstukken