Slide background

De tijd vliegt als je in een flow bent. Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum! Een feest dat Flusso viert, samen met de opdrachtgevers, vrienden en werknemers. Wat ooit begon als een klein IT-clubje gerund vanuit een tuinhuis, is in een decennium uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf in een prachtige boerderij met opdrachtgevers en partners waar we trots op zijn. Waarmee we samen succesvol zijn!

10 jaar Flusso - thema Bits & BitesOnze directeur Bert Tukkers: “We zijn ontzettend trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt. Flusso is een bedrijf met geweldige klanten en medewerkers waarbij aan beide kanten nauwelijks sprake is van verloop. Door onze persoonlijke aanpak, aandacht, betrokkenheid en begrip zijn we een bijzonder bedrijf. Bij Flusso is er niet alleen aandacht voor de beste oplossing vanuit technisch oogpunt, maar ook voor de oplossing die het best aansluit bij de wens van de klant.” Flusso heeft altijd oog gehad voor de ontwikkeling van medewerkers, volgens Bert: “Met behulp van opleidingen en R&D-projecten kunnen we uitstekend voldoen aan de vraag van onze klanten en de persoonlijke wensen van de medewerkers. Dat gecombineerd met de gezellige sfeer en de zorg voor elkaar, maakt Flusso tot een uniek bedrijf. En dat al 10 jaar lang!

Het jubileum vieren we in het thema Bits & Bites. Dat zult u merken in bijvoorbeeld de ITKrachtsessies, onze nieuwsbrieven en ons relatiediner. En houdt onze manschappen in de gaten, want ook zij zullen feestelijke verrassingen verzorgen dit jaar.