Slide background

Expertise

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op IT gebied is het niet rendabel om personeel bij te laten scholen. Voor specialistisch werk kunt u een IT consultant inhuren. Ook voor het oplossen van  complexe problemen. Flusso levert IT consultancy met expertise op allerlei vlakken.

Flexibiliteit

Tijdelijke inhuur van een IT consultant stelt u in staat om flexibel met uw personeelskosten om te gaan. Bij Flusso is het mogelijk om tijdelijk extra personeel in te huren, waardoor u geen problemen heeft met langlopende contracten.

Allround

  U kunt bij ons terecht voor detachering, architectuur, consultancy, nieuwbouwprojecten en outsourcing. Bij Flusso vindt u IT consultants voor ieder proces in uw bedrijf. Hardwerkende professionals met vele jaren ervaring.


Onze consultants staan klaar om uw problemen op te lossen


ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!

Deze bedrijven hebben gebruik gemaakt van IT consultancy van Flusso

Testimonials

Wat klanten over onze IT consultancy zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Flusso is een fijn team van mensen. Geen suits maar hardwerkende consultants die de juiste technologische bagage hebben!

Ik wil gebruik maken van consultancy van Flusso