Slide background

ICT-dienstverlening & ICT-consultancy

Maatwerkapplicaties

Maatwerkapplicaties van Flusso worden volledig afgestemd op je wensen en werkprocessen. Op die manier werkt technologie vóór je. Met maatwerk ben je in staat om volledig mee te groeien met nieuwe inzichten, kansen en ontwikkelingen in je markt.


IT-architectuur

Wij werken vanuit de visie van jouw bedrijf. De architectuur van je IT-omgeving moet geen belemmering zijn van je ambities. Wij begrijpen dat je vooral wilt ondernemen, daarom kijken wij naar de ideale omgeving, daar kom je verder mee.


Applicatiebeheer

Wij begrijpen goed dat je je zo min mogelijk druk wil maken over je IT-omgeving. Flusso kan het applicatiebeheer van je systemen volledig uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat je je bezig kunt houden met ondernemen en dat IT vóór je werkt. Elk moment van de dag.
Apps ontwikkelen

Flusso heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van apps. Dit zorgt ervoor dat wij een andere kijk hebben op apps. Apps van Flusso bouwen voort op je bestaande systemen, met slimme oplossingen zorgen wij ervoor dat je data veilig, snel en overzichtelijk wordt opgeslagen.


IT Consultancy

Met de huidige snelheid van ontwikkelingen op IT-gebied is het niet altijd rendabel om personeel bij te laten scholen. Vaak is het goedkoper om voor specifieke zaken een consultant in te huren. Ook voor het oplossen van  complexe problemen. Bij Flusso vind je deze expertise.


IT Migratie

De vraag naar veilige en betrouwbare systemen is de laatste jaren sterk toegenomen. Up-to-date blijven is een vereiste. Met een upgrade naar Wildfly, Angular of andere Java-technieken bent u nu én in de toekomst verzekerd van een stabiel en veilig platform waarop op lange termijn kunt bouwen.ITkracht_van_Flusso


ITkracht_van_Flusso is onze unieke formule. Onze mensen zitten vol energie. Die zetten we graag op een slimme manier in om uw systemen en ambities te verfrissen, verstevigen en versnellen.


Onze mensen gaan verder.
Ondernemen mee.
Met kennis, lef en inzet.
Zo presteert u in topvorm.


Flusso geeft ITkracht!

Wij doen ICT-dienstverlening en IT-consultancy voor

Testimonials

Wat opdrachtgevers over onze ICT-dienstverlening zeggen

Flusso gaat voor een langdurige samenwerking en staat de klant altijd centraal.

Flusso heeft haar degelijkheid inmiddels bewezen én de jongens hebben zich gemakkelijk en snel ingewerkt in onze organisatie.

Flusso is een fijn team van mensen. Geen suits maar hardwerkende consultants die de juiste technologische bagage hebben!